Alcatel 5V достъпен на българския пазар

4
1199
TCL Communication разширява границите с Alcatel 5V

Alcatel 5V включва FullView 19:9 дисплей, AI-захранвана камера на професионално ниво и флагмански дизайн във висок клас устройство на достъпна цена

TCL Communication пуска Alcatel 5V като флагман на изцяло новото портфолио от смартфони, предоставящ функции от висок клас, включително впечатляващ дисплей от край до край.

Alcatel 5V учудва с естетически първокласен дизайн, оптимизиран FullView 19:9 дисплей и подобрена камера, която използва изкуствен интелект (AI), за да подсигури, че потребителите ще уловят страхотни кадри. Широка гама от функционалности е осигурена и чрез изцяло интегрираното приложение Google Lens, давайки на потребителите удобни търсения, повишена ефективност и по-голяма интерактивност

Alcatel 5V разширява границите на това, което е възможно да се предостави на клиентите по цял свят, още по-богато изживяване и функции, съобразени с техните нужди „

Това каза Кристиан Гати Глобален Президент Alcatel Бизнес разпределение и Изпълнителен вице-президент TCL Communication. “Последното ни допълнение към нашата Alcatel 5 серия, показва нашата отдаденост да създаваме впечатляващи телефони с функции, преди достъпни само на високи цени.”

Напълно поглъщащо изживяване с Оптимициран FullView дисплей Alcatel 5V осигурява впечатляващо визуално изживяване, благодарение на Alcatel FullView 19:9 дисплея, който се възползва от отличените с награди технологии и производствените възможности на TCL. Alcatel е първият бранд, който предоставя широки дисплеи в отношение 18:9 във всяка продуктова серия в портфолиото си. Alcatel 5V максимизира изживяването с FullView 19:9 дисплей от край до край.

Осигурявайки широк 6,2-инчов дисплей в 5,5-инчов формат, Alcatel 5V разполага с ултра компактен безрамков дизайн, който предлага повече екранно пространство в потънък профил, при съотношение между екран и тяло 88%.

Това прави Alcatel 5V полесен за държане и прибиране в джоб, от колкото подобни устройства със същия размер на дисплея, осигурявайки по-удобно изживяване за потребителите, по-лесно постване в социалните мрежи, по-приятно гледане на видеа или по-лесно мултитаскване, благодарение на опцията за разделяне на дисплея.

Първокласен безрамков дизайн и елегантен стил Впечатляващ на външен вид, Alcatel 5V притежава елегантен стил на дизайна, който е приятен за гледане и удобен за държане. Предлагаме ви зашеметяващ безрамков дизайн, който притежава първокласен дисплей от край до край с 2.5D Dragontrail стъкло и извито тяло. Неговата лъскава безшевна рамка блести, благодарение на покритието си с Оптично Вакуумно Покритие (OPVM).

Професионална фотография и AI Подобрения За да осигури на потребителите най-доброто фотографско изживяване, Alcatel 5V е оборудван с двойна задна камера с разширена дълбочина на полето

Това дава възможност за заснемане на невероятни кадри с 12 MP основна камера и 2 MP допълнителна. Потребителите могат да заснемат кадри с красив боке ефект в реално време, който замъглява фона, за да подчертае основния сниман обект, а също и да изместят фокуса след като снимката е вече заснета. Снимките направени с Alcatel 5V са винаги детайлни и с богати цветове, дори на слаба светлина, благодарение на благодарение на големите си 1.25 микрометра пиксели и нощен режим. Alcatel 5V има и 8MP предна камера, перфектна за селфита.

Alcatel 5V използва изкуствен интелект (AI), за да помогне на потребителите да заснимат висококачествени снимки. Използвайки алгоритми за AI, смартфонът открива 11 различни сцени и обекти, като автоматично осигурява оптималните настройки на камерата за най-добър кадър (включително контраст, насищане, яркост, острота и разделителна способност).

Смарт интеракция с Google Lens Google Lens е напълно интегриран в интерфейса на камерата на Alcatel 5V, което го прави лесно достъпен за потребителите чрез камерата и чрез Google асистента

Google Lens позволява на потребителите лесно да потърсят това, което видят, да вършат нещата по-бързо и да взаимодействат със света около тях. Потребителите могат да намират продукти онлайн, да копират и вмъкват текст, да научат повече за забележителности, да добавят събития в календара си, да потърсят филмови плакати, да идентифицират популярни растения и животни и други.

Биометрична сигурност Alcatel 5V също притежава и Face Key, биометрична технология за сигурност, която използва идентификация на лицето, за да разпознае собственика на телефона и да го отключи. Прецизното сканиране на 106 ключови точки по лицето и 30 градусовия радиус на обхвата осигуряват стабилна сигурност и бърз достъп с време за отключване от 0,5 секунди.

Сензорът за пръстови отпечатъци осигурява допълнителна защита за Alcatel 5V. С докосване на пръст потребителите могат да отключат устройството, да подсигурят чувствителна информация, да стартират избрани приложения и да снимат селфита.

Alcatel 5V вече е достъпен в магазините на Техномаркет в черно, на цена от 419 лв. В последствие ще може да бъде закупен и от други разпространители.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари