Amazfit Bip S: смарт часовник с 40 дни автономна работа, 5 ATM под вода и цена $70

1
1312

По време на голямото изложение CES 2020 компанията Huami представи нов модел на своята изключително популярна фамилия смарт часовници Amazfit Bip. В новия Amazfit Bip S са направени много промени и  значително са подобрени техническите характеристики в сравнение с предишните модели.

Новият Amazfit Bip S има водоустойчивост 5ATM, което е повече от защитата от влага на предишния Bip от клас IP68. Компанията Huami значително е подобрила и времето на автономна работа – 40 дни, като едновременно с това значително е намалила теглото на смарт часовника, който сега тежи едва 31 грама.

Смарт часовникът Amazfit Bip S е оборудван с трансфлективен цветен дисплей, който е същият, какъвто използва Garmin в своя часовник. Това означава, че колкото е по-силна слънчевата светлина, толкова по-ярък и детайлен става екранът. Дисплеят е с размер на диагонала 1,28 инча при резолюция 176х176 пиксела.

GPS-ът също е подобрен. В новия смарт часовник се използва чип на Sony произведен чрез 28 нанометров технологичен процес с ниска консумация, който осигурява позициониране с едновременното използване на GPS и GLONASS. Когато GPS модулът е активиран, времето на автономна работа на часовника е 20 дни. Поддържа се Bluetooth 5.0.

Продажбите на смарт часовника Amazfit Bip S ще стартират от началото на следващия месец при цена $69,90 – с 30$ по-малко от предишния модел.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Тодор
Тодор

аз имам БИП о малко повече от година и съм много доволен, аз съм дърводелец и в моята прашна и шумна работа ми е от страшна ползва, батерията дъжи около 37-40 дни, а по корпуса няма видими драскотини 🙂
Само да коригирам, това не е СМАРТ Часовни, а прост фитнес тракер 😉 понеже няма никакъв сериозен софт или операционна система която да позволява да се раширавя функионалността му 😉