Amazfit Pop: евтин смарт часовник с пулсоксиметър и NFC

1
1086

Компанията Huami представи своето поредно интересно устройства – смарт часовника Amazfit Pop. Продажбите на новия часовник са обявени за 11.11 – китайският празник на самотните мъже.

Смарт часовникът Amazfit Pop външно напомня на Apple Watch, но неговите параметри са по-слаби, въпреки че в някой отношения той е по-добър – така например, неговото време на автономна работа е по-дълго. Устройството е оборудвано с цветен сензорен дисплей с размер на диагонала 1,43 инча, наличен е NFC модул за безконтактно разплащане и пулсоксиметър за измерване на наситеността на кръвта с кислород. Има и система за мониторинг качеството на съня.

За потребителите на смарт часовника Amazfit Pop са достъпни над 50 циферблата, като някои от тях имат опции за допълнителни настройки. Поддържат се редица фитнес функции: броя на изминатите крачки, измерване на изминатия път и на темпото на движение, изгорените калории и над 60 режима на трениране. Теглото на устройството е едва 31 грама.

Смарт часовникът Amazfit Pop има много добра защита от вода и издържа на потапяне във вида на дълбочина до 50 метра. Времето на автономна работа с едно зареждане е девет дни. Huami не съобщи цената, на която ще продава този интересен смарт часовник и само каза, че тя ще учуди всички.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари