Популярният уеб-портал AnTuTu публикува своя рейтинг на най-мощните в света смартфони, работещи под управлението на операционната система Android.

Уеб порталът Gagadget изглежда е първият, който публикува англоезичната класация на AnTuTu за най-мощните Android смартфони за месец април тази година.

На първо място в месечния рейтинг на AnTuTu е класиран геймърският смартфон Xiaomi Black Shark, демонстрирал 272 388 точки. На второ място се намира Samsung Galaxy S9+ със своите 263 678 точки. Третото място е за Samsung Galaxy S9.

На четвърто място в новата класация е Xiaomi Mi MIX 2S. Първата петица приключва с мобилния телефон Nubia Red Magic. Това също е геймърски смартфон, но се базира на процесора Snapdragon 835, а не на новия Snapdragon 845.

На шесто позиция се намира Huawei Mate 10 Pro, а на седмо място е Huawei Mate 10. Осмият ред на априлската класация е за OnePlus 5T. Новият Top-10 приключва с модела OnePlus 5, показал в синтетичните тестове 209 633 точки.

Да напомним, че AnTuTu добавя в своя рейтинг само смартфоните, които вече се продават. Всеки от изброените 10 телефона е тестван над 500 пъти, за да бъдат осигурени максимално обективни данни.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
mmmmЦакев Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Цакев
Цакев

Ако го сравним само геймърски, да. Но С9-та като параметри по останалите вложени неща в него си остава номер 1

Цакев
Цакев

с тези екстри изобщо не може да се стъпи на нивот на С9+

mmmm
mmmm

Както се вижда отгоре на изображението – МОЖЕ 😀