Apple вече тества iOS 12 за iPhone, iPad и iPod Touch

6
1053

Както е известно, по време на конференцията за разработчици WWDC 2018, Apple трябва официално да представи на обществеността операционната система iOS 12. По време на това събитие, служителите на „ябълковата“ корпорации ще разкажат за всичките му особености, а също така ще позволят тестване върху iPhone, iPad и iPod Touch, работещи под нейно управление. Впрочем, както стана известно от изданието 9to5Mac, служителите на Apple вече тестват новата операционна система за смартфони и таблети.

Експертите са анализирали трафика към своя сайт от устройствата, работещи на различни операционни системи. Благодарение на това са успели да установят, че първите iPhone, iPad и iPod Touch, базирани на iOS 12 са започнали да посещават уеб-сайтовете още през февруари, но това са само изолирани случаи. През март, особено към неговия край, тези устройства са станали десетки пъти повече, а през април – стотици.

Сега, през втората половина на април, ресурса 9to5Mac се посещава от смартфони и таблети, работещи под iOS 12 по няколко пъти на ден. По този начин, служителите на Apple вероятно изпробват работата на скриптовете и останалите функции, в това число и актуализирания уеб-браузър Safari. Подобна е ситуацията и с операционната система macOS 10.14 за ноутбуците, компютрите и моноблоците, но тя за първи път бе забелязана още през януари тази година.

Източникът уверява, че служителите на Apple тестват iOS 12 и посещават много други популярни ресурси и използват известни популярни приложения, като Twitter и Facebook. Всичко това се прави за да може „ябълковата“ корпорация да провери съвместимостта на страничния софтуер с новата си разработка. Изтеглянето и инсталирането на най-новата операционна система за iPhone, iPad и iPod Touch, ще стане възможно през първата половина на юни, но това ще бъде само първия тестов образец, а финалната версия на операционната система ще стане достъпна за изтегляне от всички през септември.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
GalaxyNote8KingСветослав БелчевQwertyiPhone Dissapointedbi4kiq Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bi4kiq
bi4kiq

Още по-лагав и още по-бъгав от iOS11!!!! 😀

Qwerty
Qwerty

Какъв айфон използваш, че ти лагва ?

Светослав Белчев
Светослав Белчев

Можеби 3G

Qwerty
Qwerty

или просто гроздето е кисело 🙂

iPhone Dissapointed
iPhone Dissapointed

Поне да имаше възможност за връщане към iOS 10 :S верно 11 си лагва доста

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

И айос 15 да изкарат все още не може да инсталираш апк айде кел файда