Apple започна да изпраща на потребителите предложения за закупуване на нови iPhone

9
243

Потребителите на социалните мрежи съобщиха за масово изпращане на уведомления с предложение за закупуване на новите iPhone. Информацията е на изданието AppleInsider.

Изпращач на тези съобщения е магазинът Apple Store. Според информацията от скрийншотите, публикувани от потребителите, в тези съобщения се казва, че новият iPhone вече ви чака. Всичко, което остава да направи притежателят на iOS устройството е да си хареса модела. Според AppleInsider, те не са просто рекламна кампания на новите смартфони, а и пиар акция на фирмената програма Apple iPhone Upgrade Program.

Според медиите, всичко това е още едно потвърждение, че продажбите на новите iPhone въобще не са оправдали надеждите на Apple. Ето защо корпорацията толкова активно рекламира своите нови устройства от 2018 година.

Да си припомним, че информацията за слабите продажби на новите iPhone започна да се появява веднага след тяхното излизане. А Apple постъпи доста странно, като каза, че повече няма да обявява броя на своите продадени мобилни устройства. Въпреки че наскоро корпорацията заяви, че iPhone XR е един от най-успешните и продавани продукти, акциите на Apple стремително падат и пазарната капитализация на компанията отдавна е много под $1 трилион.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
4 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кьорав кон
Кьорав кон

Каква ще е следващата стъпка за да си вдигнат продажбите, навярно ще пуснат пътуващи търговци да обикалят от врата на врата?

Фон Бай
Фон Бай

Има опит с разносната търговия американците, няма да се очудя да започнат да ни тропат по вратите. През 90-те години на миналия век, разни американски сектанти го правеха…та..

анонимен
анонимен

Това е добре, щом никой не иска да се разделя със старите.

весо
весо

Няма страшно, винаги могат да пуснат един ъпдеит който да мотивира потребителите да си купят новия модел.

MoutinMan
MoutinMan

Така ще да е няма такива измекяри като тея от епъл . И дано да е така най после да слезнат на земята и да направят цените нормални така или иначе техните телефони отстъпват по функционалност от тея на самсунг .

Кьорав кон
Кьорав кон

Аз и преди съм го казвал, но пак ще го напиша. Цените на телефоните бяха що годе нормални, докато от епъл не ги завишиха драстично с Х модела. Другите производители само последваха примера им а ние плащаме за всичко…

Питанчев
Питанчев

А цените няма ли да намалят ? Тогава със сигурност ще има много желаещи да си ъпгрейднат стария телефон .

ТенчУ
ТенчУ

Защо ли?

На мен от huawei не ми пускат подобни съобщения. Ами то като се замисля, май защото на мен от huawei не ми пускат, на iPhone са пуснали.

СамсунгФен
СамсунгФен

Напълно нормално. Те една година си могат и после трябва смяна ?