Доставките на iPhone XR по принцип са ограничени, а Apple допълнително проблематизира нещата като дава предимство на определени оператори. Сега обаче за пръв път гигантът реши да направи модела свободно достъпен, така че всеки да може да се възползва от него, без значение в мрежата на кой оператор ще го ползва.

За разлика от нашумялата отвъд Океана оферта за „безплатен iPhone XR“, която T-Mobile пусна наскоро, iPhone XR без договор ще ви струва пълната цена, и то платима наведнъж.

С други думи, това са 750 долара за модела с 64GB, 800 долара за този със 128GB и 900 долара за варианта с 256GB. Доставките се изпълняват за един ден, така че онлайн поръчката ще бъде обработена бързо. Алтернативно, телефонът може да се получи и в магазин на Apple.

Засега офертата е само за iPhone XR без отделни аксесоари като официални кейсове. Такъв на сайта на Apple е наличен само от версията OtterBox.

Но пък ако имате желание да се сдобиете с новия модел неограничавани от условия и договори на оператор, това може да бъде интересно предложение.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари