Apple може да пусне 5 нови iPhone-а догодина – ето какво знаем за тях

5
1281

През 2020-та може да имаме повече възможности за избор при покупка на нов iPhone. Има информация, че Apple обмисля да пусне 5 различни модела. Четири от разновидностите ще представят новата идея за флагман, а петата опция ще е наследник на по-нискобюджетния iPhone SE от 2016.

Това споделя Ming-Chi Kuo, анализатор от TF International Securities, цитиран от MacRumors и 9to5Mac. Ако това е вярно, на път сме да видим сериозна промяна в стратегията на „Ябълката“. В последните 4 години виждаме по точно 3 нови модела всяка година.

Това ще е една идея по-близо до дейността на Android конкурентите. През годината те пускат няколко телефона с различни размери и цени.

Нека разгледаме и 5-те варианта:

5.4-инчов iPhone с 2 камери

Анализаторът първо е смятал, че това ще продължението на iPhone 11 Pro (5.8 инча), но в последствие става ясно, че ще бъде по-бюджетен модел. Тук имаме една камера по-малко от очакваната тройна флагман конфигурация на Apple. Комбинацията от по-малък размер и по-проста камера е показател за очакваната по-ниска цена. Например  iPhone 11 е с двойна камера и струва $300 по-малко от 11 Pro с тройна камера.

6.1-инчов iPhone с 2 камери

Това ще е продължението на iPhone 11. Трябва да е със същия размер като него и iPhone XR. Ще бъде една стъпка по-нагоре като цена, но все пак ще се брои към по-бюджетните опции.

И този, и горния телефон трябва да разполагат с OLED екрани и 5G свързаност

6.1-инчов iPhone с 3 камери

Тук говорим за наследника на iPhone 11 Pro. Ще разполага с пълния комплект камери, което в комбинацията с гореспоменатия дисплей и 5G ще оформи добра окомплектовка.

Тук трябва да намерим 3D камера, която ще донесе ново преживяване при използването на приложения за добавена реалност, сочи информация на Mark Gurman от Bloomberg. Не е ясно дали тази камера ще бъде налице при всички модели или само при част от тях.

6.7-инчов iPhone с 3 камери

Куо тук предоставя доста интересна информация. Това значи, че догодина може да видим най-големия екран в iPhone до момента. Дори настоящия флагман iPhone 11 Pro Max разполага с 6.5-инчов екран.

Тъй като 11 Pro пристига в два различни размер, възможно е тук да говорим за по-голямата версия на iPhone 12 Pro.

Нова версия на по-евтиния iPhone SE

Най-накрая можем да видим от Apple продължението на концепцията с по-евтин модел, която беше пробвана за първи път през 2016-та. Това устройство може да се появи в първата половина на следващата година и да наподобява iPhone 8. Подготвя се 4.7-инчов екран и процесорът на iPhone 11 / 11 Pro.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари