Apple наема специалист по пластмасите

0
19

Само преди няколко дни в интернет се появиха първите „живи“ снимки на бюджетен вариант на iPhone. Те обаче веднага бяха окачествени от мнозина като „фейк“. Слуховете са си слухове, но и фактът си остава факт: на 30 януари Apple публикува на официалния си сайт обява за работно място за специалист по пластмасите.

Към кандидатите са предявени следните изисквания:

„Проектиране, разработка и внедряване на нови инструменти и възможности в подкрепа на процеса на създаване и производство на нови продукти на Apple. Фокусът на работата ще бъде върху нетрадиционна за Apple сфера – обработката на пластмаси, като например термоформоване, формоване с пяна, пневмоформоване и т.н. с цел използване на тези технологии в продуктите на Apple“.

В глобалната мрежа неведнъж досега са се появявали слухове за „бюджетен iPhone“, който ще се конкурира пряко с телефоните под управлението на операционната система Android, позиционирани в бюджетния сегмент. Досега анализаторите бяха склонни да вярват, че дебютът на бюджетния iPhone, който неизбежно ще има и пластмасов корпус, ще се състои не по-рано от началото на 2014 година. Но засилването на слуховете, появата на първите снимки на телефона, а сега и откриването на новата позиция от компанията от Купертино говорят недвусмислено за по-ранна дата на анонса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари