Apple най-накрая пусна AirTags, нов цвят на iPhone 12 / 12 mini и други ъпдейти

8
1517

На днешното си събитие Apple обяви, че ще има нова опция за цвят в iPhone 12 линията – лилав. Нищо друго не се променя по отношение на характеристиките, просто е нова разцветка.

Той ще бъде наличен от 30 април, като предварителните поръчки започват от 23 април

Apple обяви още обновление на Apple Card, картата която е свързана към iPhone-а на собственика си. До сега беше налична само за индивидуални потребители. Вече компанията ще позволи на партньори и семейства да споделят и обединяват кредитните си лимити в една сметка.

Apple Card Family ще позволи на деца на възраст над 13 години да ползват картата на възрастните, а родителите ще контролират лимитите им.

Apple Podcast е другото място, в което ще видим промени. Има нов интерфейс, който е фокусиран върху по-лесното намиране и споделяне на различни подкасти

Ще има и абонаменти за различни шоута. Потребителите ще могат да се абонират, заплащайки такса за любимите си предавания. Абонаментите ще бъдат пуснати през май в над 170 държави.

Голяма новина е, че най-накрая AirTags са тук, и то официално

Новите тагове могат да бъдат персонализирани и закачени почти навсякъде. Чрез Find My приложението можем да ги проследяване. iPhone 12 ще открие по-прецизно изгубения предмет, използвайки своя функция на име „Precision Finding“ – Прецизно откриване.

Смартфонът ще дава визуална, звукова и тактилна обратна връзка, за да ни насочи към локацията на AirTag-а, който искаме да открием.

Цената на един таг ще е $29, а комплект от четири броя ще струва $99

Предварителните поръчки започват на 23 април, а доставките стартират на 30-ти този месец.

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари