Apple намали цената на iPhone SE със $150 и всички смартфони бяха изкупени само за няколко часа

17
2479

През месец септември миналата година Apple официално прекрати продажбите на iPhone SE заедно с iPhone 6s и iPhone X. Но се оказа, че през изминалия уикенд компанията тихичко е върнала в своя официален сайт 4-инчовия модел iPhone SE който се появи в раздела „Разпродажба“. Това са абсолютно нови iPhone, които се продават без договор с мобилен оператор и за кратко време бяха предложени в американската версия на Apple Store.

По всичко личи, че по този начин Apple разпродава всички останали складови запаси на iPhone SE. Но желаещите бяха толкова много или смартфоните бяха твърде малко и повечето от тях бяха разпродадени само за няколко часа. Останаха само розовите версии на iPhone, но след още няколко часа и те бяха продадени.

От последния компактен смартфон на Apple от 2016 година в магазина се появиха две модификации: с 32 GB и със 128 GB флаш-диск. Моделът с 32 GB бе с цена $249, а версията със 128 GB флаш-диск – $299. Тоест, намалението на цената е съответно $100 и $150.

iPhone SE излезе през 2016 година заедно с по-скъпите iPhone 6s и 6s Plus. Външно смартфонът прилича на модела iPhone 5s, но техническите характеристики са като на 6s. Благодарение на привлекателната си цена в сравнение с 6s, 6s Plus и по-новите модели от 2017 година, той бързо стана един от най-продаваните мобилни устройства.

17
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
9 Отговори на коментарите
14 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Финехаз
Финехаз

Смартфон с четири инча през 2019 година… без коментар.

Питанката
Питанката

Това е причината да не си купя какъвто и да било друг телефон

big finger
big finger

Такива като вас не мога да ги разбера, на този 4 инчов дисплей единствения начин да четеш нормално е да си го забучиш на 10 см от лицето, а що се отнася до писане аз едвам се оправям да не натискам по 5 букви едновременно на 5.5 инча, какво остава за 4 инча, практически неизползваемо освен за скролване на картинки в фейесбук, а аргумента че по големите не се събират в джоба просто не го разбирам с клинове ли ходите или някакви модерни ластични впити ластични дънки??? аз нямам никакъв проблем да си държа 5.5 инча в джоба на който… Виж още »

Питанката
Питанката

Пич вземи си своя big finger и си го сложи знаеш къде точно, но преди това иди на очен преглед и си виж за кой диоптер си точно и такива съвети на децата си давай. Ще ползвам каквото си искам и както си искам, колкото си искам и гогато аз го искам, господин разбирач! ?

Капитализъм ??????
Капитализъм ??????

Това е разпродажба, а телефонът поддържа последната версия на ОС, въпреки, че е продаван преди години. Нещо, с което много марки не могат да се похвалят. 150 долара за желязна ОС и нишов продукт.

big finger
big finger

150 долара е отстъпката –
Моделът с 32 GB бе с цена $249, а версията със 128 GB флаш-диск – $299.

alex
alex

желязна Ос ………..ти си само Комиците бе …….

nababatigaza
nababatigaza

Наистина дбър телефон.За съжаление прилича на детска играчка

Ссс
Ссс

Уж все баровци си купуват iPhone-и, а сега ще се избият за 100$.

ОБИЧАМ АЙФОН
ОБИЧАМ АЙФОН

Цените дори и с отстъпките са прекалено високи, за тези стари телефони. SE е и доста проблемен :https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-se-problems/2/

Vulcano
Vulcano

Пълни глупости ! От 2016та съм със него и е страхотен апарат. Здрав, бързо зареждаща се батерия и неговото LTE на мрежата е доста по добро от всеки 4G стандарт. Все още не ми се разделя със него. Изобщо ползвам като девелопер, продуктите на Apple и не бих го заменил със друго…

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Правилен ход ? , но това трябва да е само първата стъпка. ? намаляване на всички цени ? с около 50% и може да живнат малко ?.

Юзър
Юзър

Но не казват колко телефона са били разпродадени за няколко часа …..5….. 10….. 20 ? Явно не са били кой знае колко , иначе ако бройката беше голяма нямаше да се стърпят да не се похвалят .

Кактус
Кактус

Телефона е супер, моя след 2 години работа продължава да работи и без никакви проблеми, но вече е отделен за резервен. За невиждащите, проблема ви е в очите а не в телефона. Единствения проблем е разделителната способност, но това е Епъл проблем като цяло.

пропов
пропов

Аз съм фен на малките смартфони. Тия като чехли дето са, искат все да ми вадят далака като сядам. Но пък за 250 долара, може да се купи мноооого по вършещ работа нов Андроид. А прехваления IOS отдавна вече не е никак стабилен. Ама си е все така осакатен от към възможности.

Аз87
Аз87

Макар някои недостатъци и проблеми, това си остана последния Iphone, който си заслужава

FEN
FEN

Всеки човек си има право на избор от къде се появиха толкова много умни комплексирани коментатори по всяка тема сигурно са работили като топ менажери