Apple насрочи своето пролетно събитие за 21-и март

0
27

На 21-ви март Apple ще проведе специално мероприятие, на което ще представи новия 4-инчов iPhone и iPad Air от второ поколение. В изпратените покани се вижда надписът „Let us loop you in“ който се тълкува като намек за презентацията на новия компактен смартфон.

 

Трудно е да се каже, за кои точно нови устройства намеква Apple. В изображението се виждат цветовете на всички основни продукти на технологичния гигант: iPhone, iPad, Apple Watch и MacBook; розово злато, сребрист и златист, и е напълно възможно на мероприятието да бъдат показани нови модели за всеки от тях.

Вчера в сайта на Apple се появи нов раздел, в който е публикувано изображението от поканите. Надписът гласи: „Присъединете се към нас в apple.com на 21-ви март в 10:00 PDT, за да наблюдавате онлайн нашето специално мероприятие“. Предаването ще е в реално врме и ще може да се гледа от притежателите на iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 2G/3G, Mac и Windows.

Конференцията ще започне в понеделник в главния офис на Apple в Купертино, Калифорния. Предполага се, че на 21-ви март Apple ще представи iPhone SE, който се очаква, че ще бъде подобрена версия на iPhone 5s. Според слуховете, той ще има 4-инчов дисплей, но ще бъде оборудван с по-мощен процесор и ще има много по-добра камера.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари