fbpx
0 C
София

Apple обяви дигитално събитие за следващата седмица под надслов „Здравей, скорост“! Очакваме ли iPhone 12?

Най-четени

Бяха изпратени покани за следващото дигитално събитие на Apple. То ще се състои на 13 октомври, от 20 часа българско време. От известно време компанията ту пуска подсказки, ту признава, че ще има забавяне на iPhone 12. Стигна се до там, че се появиха спекулации за отлагането на новата серия.

Интересен факт е, че дигиталното събитие съвпада с Amazon Prime Day за тази година

Най-интересното нещо на поканата е надслова, под който ще се проведе събитието – Здравей, скорост. Това веднага се свърза с факта, че ще получим по-бърз хардуер. Появи се и гледна точка, че това може да е препратка към 120-херцови екрани или 5G. Всяко едно от тези предположение може да е валидно.

Някои хора забелязаха странните пръстени около логото на „Ябълката“

За тях се говори, че може да са препратка към нещо свързано с безжичното зареждане.

Появи се обаче и версия, че на това събитие ще бъдат представени MacBook лаптопи на ARM платформата. Нещо, което също може да бъде голяма крачка в „скоростта на общуването“ между продуктите в екосистемата.

Вече знаем, че очакваме две iPhone разновидности с размери от 6.1 и 5.4 инча. Вторият размер подсказва, че може да видим най-малкият смартфон в основната серия от доста време насам. Любителите на по-големите екрани ще получат две iPhone Pro разновидности с 6.1 или 6.7 инча размер на дисплеите.

Не остава дълго докато разберем. Като цяло доста от последните слухове подкрепят именно 13 октомври за датата, на която ще видим iPhone 12 телефоните.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Hello хаховци
Hello хаховци
1 година

Apple се готви да каже „Здравейте“ на вашите пари.

Нови ревюта

Подобни новини