Потвърждавайки слуховете от миналия месец, Apple официално пусна серия от своите Smart Battery кейсове, предназначени за iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max. Въпреки, че производителят на аксесоари Mophie показа собствен Juice Pack Access кейс на CES, кейсовете на Apple вероятно ще бъдат първите официално лицензирани модели на пазара за тези варианти на смартфона.

Новите умни кейсове струват 129 долара, което е с цели 30 долара повече от предните версии, и идват в бял и черен цвят. Всеки има силиконов екстериор, допълнителна батерия точно под прореза за камерата и Lightning порт за презареждане. Отстрани бутоните за пускане и регулиране на звука също са защитени с покритие.

Новите кейсове вече могат да се зареждат с Qi-сертифицирани зарядни устройства и обещават по-бързо зареждане спрямо жичните USB-PD зарядни. Те също така работят с аксесоари като слушалки и Digital AV адаптери.

Apple обещава различна продължителност на батерията според модела и начина на използване. iPhone XR се представя най-добре с до 39 часа време за разговори, 22 часа използване на интернет и 27 часа възпроизвеждане на видео. Времето за разговори е до 33 часа за iPhone XS, 21 часа при използване на интернет и 25 часа видео възпроизвеждане. За iPhone XS Max, времето за разговори се казва, че е 37 часа, с 20 часа използване на интернет и 25 часа видео възпроизвеждане.

Наличността се различава в зависимост от модела. Всичките три кейса могат да бъдат поръчани днес чрез онлайн магазина на Apple, но моделите за iPhone XS и XS Max показват в магазина като дата 17 януари, спрямо модела за iPhone XR, който ще е наличен на 31 януари.

Абонирай се
Извести ме за
guest
15 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари