Apple представи нов клип от типа „Заснето с iPhone“ по случай началото на Олимпийските игри в Рио

0
27

Малко преди началото на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, които започват днес, Apple представи нов видеоклип от типа „Заснето с iPhone“. Рекламният клип е публикуван в официалния сайт на технологичния гигант и в YouTube канала на Apple.

 

Клипът се нарича „Human Family“ и показва фотографии и видеоклипове, които са заснети с помощта на iPhone от потребители от целия свят. За всяка фотография е указан нейният автор.

Гласът на диктора рецитира едноименното стихотворение на Мая Анджелоу – американска поетеса и писател, спечелила голям брой награди и над 30 почетни докторски степени. В стихотворението се казва, че всички хора на този свят са различни, но в същото време хората повече си приличат, отколкото се различават.

Apple винаги набляга върху възможностите на камерите в iPhone. Потребителите също харесват техните възможности, понеже най-много фотографии във Flickr са заснети с помощта на iPhone.

 

Миналата година Apple получи голямата награда на фестивала „Лъвовете на Кан“ за рекламната кампания „Заснето с iPhone“. В кампанията бяха използвани 162 любителски фотографии заснети със смартфона и публикувани във Flickr, Twitter, Facebook и Instagram. Използвани бяха единствено любителски снимки, а Apple се отказа от услугите на професионални фотографи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари