Apple представи полираща кърпа за екрани с цена $19

8
739

Малко след анонса на MacBook Pro и на новите ARM процесори M1 Pro и M1 Max компанията Apple представи своята нова фирмена полираща кърпа, специално предназначена за екраните на всички устройства на корпорацията от Купъртино.

Кърпата е направено от неабразивен материал за „ефективно почистване на всеки Apple екран„. Предлагат се модели единствено с бял цвят, като в долния десен ъгъл се вижда логотипа на бранда.

Ейпъл дори публикува списъка на фирмените устройства, които са съвместими с новата кърпа. В обявата се вижда, че тя може да се използва за почистване и полиране екраните на смартфоните и другите мобилни устройства – iPhone 6, iPad mini, iPad Air, iPad Pro (всички), iPad (от 5-то поколение и нагоре), Apple Watch (всички) и iPod Touch (от 5-го поколение и нагоре). В списъка са включени повечето компютри Mac, представени от 2015 година насам.

Цената на новата полираща кърпа на Apple е малко нескромна – 19 щатски долара. Доставката се осъществява в рамките на от една до две седмици. Интересно е, че в някои държави цената на въпросната кърпа достига до 30 щатски долара.

Apple очевидно е гений в маркетинга. Продажбите във фирмения сайт на корпорацията стартираха в понеделник, а днес всички екземпляри вече са продадени. Нещо повече, напливът от желаещи е толкова голям, че всички бъдещи бройки на полиращата кърпа са разпродадени до края на месец ноември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Kofti Petrov
Kofti Petrov
1 месец

тия наистина са №1

Чакай бе
Чакай бе
1 месец

Абе доколкото си спомням дисплеите на телефоните им се правят от Samsung, значи тази кърпа може да се използва и от потребители на Samsung

azz
azz
Отговор на  Чакай бе
1 месец

Не вярвам да може, или поне на собствен риск. 🙂

Mmm
Mmm
1 месец

Абе колко струва едно кожено гедоре за автомобил?! Да не би да е по малко? Колко струва едно веро на ауди или бмв?! Колко струва ароматизатора с форма на гущер!!!

19 долара – две кафета в Старбъкс. Половин час паркинг в Чикаго. Не ми се струва много за техните стандарти. То и за сателитния интернет на Мъск ревете че бил адскк скъп…

dEMO VERSA
dEMO VERSA
Отговор на  Mmm
1 месец

Гедоре или гюдерия? Помисли.

Mmm
Mmm
Отговор на  dEMO VERSA
1 месец

Слаб ми е турския

dEMO VERSA
dEMO VERSA
1 месец

Следват носни кърпички и тоалетна хартия по 15 – 20 кинта пакета. Щото ще има лого с наръфана ябълка.

Георги
Георги
1 месец

Б+си, верно ли само 19 долара, тия са се минали яко