Apple предупреждава, че корпусът на iPhone 7 с цвят Jet Black лесно се надрасква и препоръча използването на калъфи

5
175

Последно време веднага след анонса на нов флагмански смартфон се появяват най-различни клипове с опити за тяхното унищожаване по най-различен начин. В YouTube се появяват тонове видеоклипове, в които смартфоните се огъват, надраскват, палят, хвърлят от голяма височина, потапят във вода, нагряват ги в микровълнови печки, газят ги с автомобили и използват какви ли не странни методи.

 

Но този път Apple реши да изпревари всичко това и веднага след анонса на полирания черен iPhone съобщи за една неговата слаба страна. В официалната уеб-страница на Apple, посветена на новото мобилно устройство, най-отдолу има забележка със съвсем малки букви. В нея се казва, че версията на iPhone с новия цвят черен гланц преминава сложен многократен процес на анодиране и полиране. Повърхността на смартфона е също толкова здрава, както и на другите анодирани устройства на Apple. Но полираният черен iPhone 7 лесно се надрасква при използване. Ето защо Apple препоръчва използването на калъф за изключителния и великолепен гланцов черен корпус.

 

Тази забележка отсъства при обикновения черен iPhone 7 с матово покритие.

 

The Verge коментира, че ако искате да ползвате гланцово черен iPhone 7, ще трябва инвестирате малко пари за подходящ калъф. Но тогава как хората ще могат да видят и да се насладят на великолепния iPhone с цвят Jet Black?

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари