Apple преодоля проблемите с недостига на iPhone 5S

3
12


Изглежда проблемите с недостига на доставени смартфони iPhone 5S вече е в миналото за Apple. От днес популярният телефон може да бъде поръчан онлайн, а компанията обещава да го достави в близките 24 часа. Доста добра новина, с оглед на факта, че някои потребители трябваше да чакат по повече от 2 седмици, за да се сдобият с iPhone 5S. Новите 24 часа за доставка важат за всички модели на популярното устройство, както и за всички американски оператори.

По-рано през годината се заговори, че Apple ще увеличи повече от двойно производството на iPhone 5S в опит да покрие потребителското търсене. Изглежда компанията наистина се е задействала и телефонът вече може да бъде закупен доста по-лесно. Според последно проучване iPhone 5S вече може да бъде намерен и в повечето големи магазини на Apple.

Тепърва обаче предстоят коледните и новогодишните празници. Подготвени ли са в Apple за тях или отново ще видим изключителен потребителски интерес и слаба производителност?

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

За сметка на колко още самоубийства във фабриките на Foxconn? Гнили ябълки!

Evolutionn
Evolutionn

Ами те навреме си оправиха доставките.. Като вече им изгниха ябълките.. :D:D

djagi
djagi

За да е търсена една стока, трябва да има лек недостиг по магазините… Не ме изненадва тази политика и не за първа година е така с техните продукти. Така беше и за 4S и за всичките им предишни телефони и джаджи.