Apple промени логото на App Store за пръв път от години

2
66

Логото на App Store може и да не е нещо, за което се сещате често, но е факт, че Apple най-сетне се замисли за него и го промени.

Това става за пръв път от доста време, след като досега иконката и логото търпяха минимални промени в дизайна, но винаги запазваха основната визия.

Промяната идва успоредно с пускането на шестата бета версия на iOS 11 за разработчици, която компанията предложи около седмица по-рано от очакваното.

Новото лого е по-абстрактно и заменя познатата комбинация от молив, четка и линийка със стилизирана буква А без отделни елементи. Промяна има и в дизайна на Maps иконката, както и нови AirPod анимации и други козметични промени. Най-новата бета версия на iOS носи още фиксове за някои бъгове и ъпгрейди за оптимизация.

Това, което пък няма да откриете, са няколко live тапета, които вече не са предварително заредени, а иконката за автоматична яркост е преместена в раздела Accessbility на настройките. Достъп до бета версията може да получите, ако се абонирате за ъпдейтите за разработчици и регистрирате вашето iOS устройство, като таксата е 99 долара.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Василев
Василев

Променено е в IOS 11- но не както Вие сте написали. Old is new now ?

Dochkoff
Dochkoff

Това за $99 е вярно, но 1 ден след бетатат за разработчици излиза публичната бета, която е абсолютно безплатна и искам само регистрация и добавяне на профил към устройството на beta.apple.com