Днес е премиерата на новите кейсове с батерия за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max от Apple. Цената им е $129 долара, съобщават от MacRumours.

На външен вид приличат на тези, които видяхме за предишните модели. Разбира се има изрязан квадрат, където да застанат двойните и тройните камери. Изработени са от силикон с мека микрофибърна подплата, която да защитава смартфона. Свалят се и се слагат лесно. Налични са в черен, бял и розов цвят.

Новостта тази година е специален камера бутон, който пуска приложението за снимки, без значение дали устройството е заключено. Последващо натискане прави снимка, а натискане със задържане заснема QuickTake видео. От

Apple казват, че работи и при направа на селфита с предната камера

Умните кейсове с вградена батерия са съвместими с Qi-базирани зарядни, което значи, че можем да зареждаме телефона и кейса успоредно. От компанията споделят, че употребата на кейса осигурява до 50% по-дълъг живот на батерията при пълно зареждане.

Разбира се, налице е пълна интеграция с iOS. Може да се следи нивото на заряд на екрана за заключване и в центъра за известия.

Интересното е, че тази година кейсовете излизат преди празниците. Последния модел закъсня и се появи през януари тази година.

Вече могат да се правят поръчки през Apple Store. Доставките ще започнат от понеделник, 25-ти ноември – в САЩ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари