Днес е премиерата на новите кейсове с батерия за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max от Apple. Цената им е $129 долара, съобщават от MacRumours.

На външен вид приличат на тези, които видяхме за предишните модели. Разбира се има изрязан квадрат, където да застанат двойните и тройните камери. Изработени са от силикон с мека микрофибърна подплата, която да защитава смартфона. Свалят се и се слагат лесно. Налични са в черен, бял и розов цвят.

Новостта тази година е специален камера бутон, който пуска приложението за снимки, без значение дали устройството е заключено. Последващо натискане прави снимка, а натискане със задържане заснема QuickTake видео. От

Apple казват, че работи и при направа на селфита с предната камера

Умните кейсове с вградена батерия са съвместими с Qi-базирани зарядни, което значи, че можем да зареждаме телефона и кейса успоредно. От компанията споделят, че употребата на кейса осигурява до 50% по-дълъг живот на батерията при пълно зареждане.

Разбира се, налице е пълна интеграция с iOS. Може да се следи нивото на заряд на екрана за заключване и в центъра за известия.

Интересното е, че тази година кейсовете излизат преди празниците. Последния модел закъсня и се появи през януари тази година.

Вече могат да се правят поръчки през Apple Store. Доставките ще започнат от понеделник, 25-ти ноември – в САЩ.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
BackCock
BackCock

…телефонът така изглежда доста безумно. Нещо като китайска евтина имитация за 79 лева с ддс. Или като устройство на инкасатор за отчитане на вода.

Звездоброец
Звездоброец

Още предишната версия като излезе на тоя design abomination хората казваха че Jobs сигурно се върти в гроба..явно не са си взели поука.

жик-так
жик-так

купиш си айфону, сложиш му калъф и хоп тухла четворка в джоба