Apple са истинския господар на пазара на смарт часовници и носима технология

2
576

Apple е абсолютният господар на сцената на носими технологии с доставени повече 34.4 милиона продадени смарт часовника. Това заявява Винсент Тилке от компанията за анализ и прогностика Canalys в интервю за Mashable.

Тилке заявява, че според данните на компанията, Apple са доставили от 2015 (когато излезе първият Apple Watch) насам 34.4 млн. часовника. Това се равнява на половината от смарт часовниците, доставени някога.

Ubergizmo не са много сигурни в това твърдение и за това си има причина. „С казаното по-горе, бихме ви посъветвали да не приемате тези числа за чиста монета. Това е така, понеже, откакто Apple Watch излезе на пазара, компанията така и не е представяла официални цифри за доставките, продадените единици и колко пари са направили от часовниците. В същото време, това не е първия случай, в който четем за доминация на Apple на пазар на носимите вещи“, пишат изданието.

Наскоро Apple представи третото поколение на своите часовници и повечето отзиви за него са положителни, като особено одобрение получи поддръжката на LTE от устройствата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари