Apple публикува два къси видеоклипа, с които се опитва да убеди притежателите на „други“ операционни системи да преминат към iOS.

Под „други“ се има предвид операционната система Android с магазина за приложения Google Play, въпреки че това не се споменава директно в клиповете.

При сравняването на „вашия магазин“ с App Store за iPhone, Apple намеква за възможността да попаднете на небезопасни приложения за операционната система Android, които се „взривяват право в лицето“.

Информацията е на портала PhoneArena. Неговите специалисти подчертават, че преди време App Store наистина е предлагал по-проверени и безопасни приложения в сравнение с Google Play. Но миналата година в Google Play се появи вградената система за защита с име Google Play Protect, която изравни показателите за информационна безопасност на двата електронни магазина.

Вторият клип сравнява портретните снимки, направени с помощта на „вашия смартфон“ и iPhone.

Според създателите на клипа, снимките направени със смартфона на Apple, са много по-качествени, благодарение на функцията Portrait Lighting. С нейна помощ се имитира различно осветяване на сцената, за да се получат възможно най-добрите кадри.

43
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
18 Коментари
25 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyS8Plus
GalaxyS8Plus

Присмиват се ама още не са искарали по добър айфон от Ноут 8 пък срещу С9+ да не говорим никакъв шанс оо след два месеца излиза и Ноут 9 мале доста голям удар видяха

Георги
Георги

Продажбите казват друго 🙂

Ники
Ники

Георги, не коментирай без да си проверил !!!

Ники
Ники

APPLE трябва от едната страна да поставят тяхното лого, а от другата на SAMSUNG на телефоните си ! Жалко е да не можеш сам да си направиш телефона и в същото време да не спираш да лаеш!

Георги
Георги

Жалко е да нямаш айфон и да не спираш да хейтиш по форумите. Жалко е постоянно да се н*сирате на всяка статия за Епъл. В същото време те печелят най-много. 🙂

bi4kiq
bi4kiq

Печелят от алтави сектантчета като тебе! И още доста време ще си пласират трошляците докато има такива като тебе! Нищо лично! 😉

Георги
Георги

Ще печелят нормално като правят най-добрите смартфони. А иначе ти не си човекът, който ще ме определя. Нито ще спреш хората да купуват айфон нито нищо. Ще си останеш със злобата си 🙂

Оня с Коня
Оня с Коня

особенно от богаташчета, които заради една изядена от корупция фирма, не случайно е това гризнато лого, си слагат ореол на главата и очила за слепи !!!

Нека погледнем реално на това, а?

1. огромно финансово лоби във законодателството. Ксаоми и опо към момента не се продават. Опо е по-добър и от Самсунг към момента.

2. надценка над себестойността над 250%…

3. абсолютен съдебен трол

на кратко, това е визията за капитализма. Кради, рекламирайсе че крадеш и плащай на властта !!!

Георги
Георги

Самсунг така и не си опрсвиха цветовете. Кога бялото ще е бяло ?? Никой не знае. А иначе андройд дори не е близо до iOS 🙂

Милен
Милен

В момента ползвам ябълка 10 и S9+ с цел да видя кой е по-удобен и съответно да си оставя.
Въпреки всички очаквания и мнения на приятели че веднъж пробвам ли ябълка ще забравя другите – точно обратното. Очаквах IOS да е интуитивен и лесен, а трябва да правя хиляда гимнастики за прости операции, а други просто са невъзможни.
Красив дизайн и удобен в ръката е но дотам…

bi4kiq
bi4kiq

Секта, сектааааааааа……………

Палеистинец
Палеистинец

От втория клип се вижда, кои са ползвателките на Айфоня – някакви кифли
😀
Които не го ползват за нещо съществено.

mathur
mathur

и евгени минчовци с Меки китки…..

14/88
14/88

Това от телефона ли се определя? Аз ползвам АйФон, ела да ми го кажеш това наживо, прост соев тип. Ако си това на снимката, бих те смачкал доста бързо!

aha
aha

кажи къде да дойда, ще ти го поветарям до като повърнеш

пропов
пропов

Ти сигурно жена няма да защитиш така страстно, както телефона си. Евала баце, типичен ! От Епфъл ще ти пратят награда – безплатно приложение!

Евреин
Евреин

Просто на комплексирания човек му прави впечатление, че някой по-успял материално от него си е позволил по-добър телефон и това го дразни. Питай жените, те знаят нак-добре!

пропов
пропов

Да, баце балък излизаш че си. Просто така се получава от материалната база която ползваш.
Напоследък нещата опират до „покажи ми къв телефон ползваш, да ти кажа какъв си“. И даже точно типичния Айфон потребител го вади за да демонстрира нещо с него.

Той
Той

Много ги мачкаш… Стоиш на компа, кликаш тук и там и ги разбиваш. Чакай да не ти противореча, че да не смачкаш и мен 😀

bi4kiq
bi4kiq

Чак тук блести мозъка ти (гладък като кестен)……… 😉 😀

Аз
Аз

Заради добре оптимизираният софтуер, батерията на АйФон може да издържи и по-дълго от тези на Самсунг. Не гледай само цифрите, това не работи на една и съща ОС.

aha
aha

да, за това всеки мой познат редовно ме пита за зарядно за айфон…

Евреин
Евреин

Просто има по-голямо удоволствие и го ползва по-често.

Той
Той

Може ама явно не иска 😀

дъртий
дъртий

Да се присмиват и да не се присмиват шитнярника е нищо повече от сапунерка не фотоапарат, а да не говорим за мап издънките на огризката. Скоро па ше гризнат дървото.

Георги
Георги

Трудно

vagabonti
vagabonti

Дори не е смешно. Какво предизвика клипът с „приложенията“ – съжаление.

Igralec
Igralec

Не знам кой на кого се присмиват но знам че най добрата за миналата година и тази си остава на PIXE серията..

Потребител
Потребител

Смешковци.
Тръгнали да се правят на отворени.
Само с един клик резултатите в търсачката на милиарди потребители пропуска думите Apple и IPhone и ябълката остава в историята.
2/3 от активните интернет потребители ползват Хром и не виждат ли думата Айфон,то цялата им цигания остава в забвение.

Ники
Ники

Клипчета, направени от олигофрени за олигофрени !!!

Redhorn
Redhorn

Такава наглост само от американска тиква може да дойде. Ползвал съм буклуците на apple.Издържах с МНОГО мъка цели 8-ем дни. Една дума. ОТВРАТ. Нулева къстъмизазия. Липса на нормално функциониращ Bluetooth. За пикселите на кв.инч няма въобще да говоря. mp3? Забрави! Разни малоумни обяснения,че видиш ли,борели се с пиратството.Абе ако ще и с извънземните от планетата Вулкан да се борите,аз съм клиент и искам максимума за парите си. А не обратното. Сега и гениалнато малоумие да премахнат 3.5мм.жак И се били присмивали.Вие ли бе?!Нагли,егоцентрични селяци.Целият свят ви плюе и с абсолютно право,а вие си мислите, че дъжд ви вали. iphone X… Виж още »