Apple публикува два къси видеоклипа, с които се опитва да убеди притежателите на „други“ операционни системи да преминат към iOS.

Под „други“ се има предвид операционната система Android с магазина за приложения Google Play, въпреки че това не се споменава директно в клиповете.

При сравняването на „вашия магазин“ с App Store за iPhone, Apple намеква за възможността да попаднете на небезопасни приложения за операционната система Android, които се „взривяват право в лицето“.

Информацията е на портала PhoneArena. Неговите специалисти подчертават, че преди време App Store наистина е предлагал по-проверени и безопасни приложения в сравнение с Google Play. Но миналата година в Google Play се появи вградената система за защита с име Google Play Protect, която изравни показателите за информационна безопасност на двата електронни магазина.

Вторият клип сравнява портретните снимки, направени с помощта на „вашия смартфон“ и iPhone.

Според създателите на клипа, снимките направени със смартфона на Apple, са много по-качествени, благодарение на функцията Portrait Lighting. С нейна помощ се имитира различно осветяване на сцената, за да се получат възможно най-добрите кадри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
43 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари