Американската корпорация Apple винаги е обичала публично да се говори само за хубави неща, а за всичко лошо, потребителите са принудени да научават самостоятелно.

Вчера, както вече знаем, тя представи смартфоните iPhone Xs и iPhone XR, първият от които е достъпен за закупуване в две версии, отличаващи се един от друг по своите размери. Заедно с това, компанията реши да спре продажбата и производството на пуснатия през миналата година флагман iPhone X.

Смартфонът iPhone X, който излезе на пазара на 3 ноември 2017 г., изчезна от сайта на Apple, сякаш никога не е бил там. Той беше заменен от модела iPhone XR, който предлага на потребителите по-мощен процесор и по същество с това неговите предимства се изчерпват.

В сравнение с миналогодишния флагман, който днес трябва да е просто по-евтин, неговият заместник има IPS-екран с по-ниска резолюция, единична основна камера, а също е лишен от поддръжка на 3D Touch технологията.

Ако говорим за новия iPhone Xs, който в САЩ струва толкова, колкото и миналогодишния флагман, то той ще се предлага в три модификации, но за много по-голяма сума пари.

Така, че очаквайте скоро iPhone X да изчезне от рафтовете на магазините по целия свят, тъй като производството му е прекратено, а това означава, че няма да има нови доставки.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари