Apple започна да сменя доставчиците на компоненти, за да може да предложи на потребителите по-евтини iPhone, iPad и MacBook. Последно време тайванските компании, от които Apple обикновено поръчва компонентите за своите i-устройства, започнаха активно да се конкурират с китайските производители. Но към днешен ден китайците предлагат същите продукти и услуги за управление на продуктите, но при по-ниска цена.

Неотдавна Apple се отказа от Catcher Technology. Това е тайванският производител на рами за iPhone. Корпорацията предпочете да поръчва този компонент от Everwin Precision Technology, който ще произвежда и корпусите за новите Mac лаптопи.

Освен това Apple приключи и с тайванския производител на акумулаторни батерии Simplo Technology. Digitimes съобщи, че в новите i-устройства ще се използва продукцията на китайската Desay Battery Technology and Sunwoda Electronic.

Новите три айфона се очаква да бъдат представени през месец септември тази година. Това са големият iPhone X Plus с 6,5-инчов дисплей, по-евтиният модел с 6,1-инчов екран, както и 5,8-инчов модел, директен наследник на сегашната „десетка“. Очакват се и новите таблети iPad Pro и смарт часовника Apple Watch.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
1 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
ak47БахтиЦенкоassaсълза Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kofti Petrov
Kofti Petrov

как ще свалят цената … нали всеки селяк ще е с айфон в такъв случай .. възмутен съм 🙂

сълза
сълза

то и в момента всеки селяк е с айфон 🙂

assa
assa

Няма да намалят цената, само ще си овеличат печалбата от всяка бройка

Ценко
Ценко

“Новите три айфона се очаква да бъдат представени през месец декември тази година.”Не е ли през септември?Ама гледайте като копирате и пействате де.

Бахти
Бахти

Икономията е майка на мизерията. Ябълковите боклуци, ще станат още по-големи боклуци, честито на печелившите! 🙂

ak47
ak47

ами те сега какви компоненти използват?! шитнята е китайски теуефон.