Apple ще предава директно презентацията на iPhone 7 и Apple Watch 2

0
57

На 7-ми септември в Сан Франциско ще се състои специалното мероприятие на Apple, на което официално ще бъдат представени смартфонът iPhone 7 и смарт-часовникът Apple Watch 2. Традиционно, корпорацията не съобщава темата на предстоящата пресконференция, но в поканите има намек за нея. Това е изображението с надпис „See you on the 7th“ (Ще се видим на седми), в което логотипът на Apple е изобразен чрез цветни кръгове с различни размери.

 

Днес в официалния сайт на Apple се появи нова уеб-страница с графиката от официалната покана за събитието. Надписът гласи: „Презентация на Apple. Гледайте директното предаване на 7-ми септември“. В страницата е поставен специален бутон, който може да добави напомняне в календара. Директното предаване може да бъде гледано от притежателите на iPhone, iPad, iPod touch, Mac, компютри с ОС Windows и Apple TV 2G/3G/4G.

Презентацията на iPhone 7 и Apple Watch 2 ще се състои другата сряда в центъра Bill Graham. Минималните изисквания за наблюдаване на събитието са браузър Safari 6.0.5 или по-нова версия, операционна система OS X не по-ниска от 10.8.5 или Microsoft Edge за Windows 10. Директното предаване може да бъде гледано и от притежателите на Apple TV 2G и 3G с операционна система 6.2, както и с Apple TV 4G.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари