Apple iPhone 5 – продукт на годината според Time

4
19

Списание Time състави своята годишна класация на най-добрите hi-tech устройства. Тя включва 10 продукта, които, според изданието, са най-запомнящите се през изминалата година. Първото място в класацията е заел Apple iPhone 5.

При описанието на iPhone 5 редакцията на Time споменава основния му съперник – Galaxy S III (който, обаче, не попада в Топ 10), но смята, че „когато става дума за комбинация от дизайн, технически характеристики и софтуер, смартфонът на Apple все още няма равен“.

Едва ли списанието може да бъде обвинено в пристрастия към американската компания – в топ 10 не са намерили място таблетите на Apple – iPad 4 и iPad mini. Факт е, че всички устройства се оценяват от Time едновременно по много критерии. Затова пък 15-инчовият Apple MacBook Pro с Retina дисплей е получил 6-та позиция.

В десетте най-добри устройства попада само един продукт на Samsung – Galaxy Note II, заемащ 8-мо място. В класацията, съставена от Time, присъстват още таблетът Microsoft Surface RT, иновационната камера Lytro и фотоапаратът Sony Cyber-Shot RX100.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
oggy_bogy
oggy_bogy

Не знам с какво толкова може да се запомни iPhone 5, освен с copy/paste в дизайна на предишните версии. А, и с гафа с картите, и с виолетовите оттенъци на снимките…Данните за продажбите му говорят достатъчно.

sliderum
sliderum

Какво е това „Списание Time“? Не съм го чувал 😀 Колко струва да им платя, да изкарат моята ВАЗ 2104 автомобил №1 за 2013?

kalopop
kalopop

Може, и още как! Да продадеш дори една бройка от телефон за такава сума пари и характеристики на една година (да не говорим че и Ретината им я изметоха заедно с пода) си е направо постижение, заслужаващо медал за храброст:eek:

grigoo
grigoo

Абе тия още карат по инерция:) Алоуу 2013 година сме, не 2010-та, осъзнайте се, никой не ги е*ава айфоните вече:jeer: