Apple iPhone 5S през юли, нов iPad – през октомври

0
17

Френското издание nowhereelse.fr съобщи, че тази година ще видим цели три нови версии на iPhone. Първата появила се на пазара ще е iPhone 5S – леко осъвременена версия на сегашния лидер, а по-късно ще бъде пуснат и iPhone 6 с по-значителни промени. Освен това, по данни на nowhereelse.fr, в плановете на Apple е и 4,8-инчово устройство, което ще се нарича iPhone Math или iPhone+.

Изданието е предоставило и снимки, на които се твърди, че се виждат високоговорителите на бъдещите смартфони на Apple.

Интересна е и информацията споделена от Джереми Хорвиц от iLounge. По негови данни, iPhone 5S ще бъде представен през юли. От сегашния смартфон, новият ще се различава с 13-мегапикселовата си камера и мощната светкавица. Хорвиц твърди, че iPhone Math няма да бъде пуснат в продажба тази година, и че всъщност американската компания счита 4.8-инчовото устройство, като „План Б“, който може да се приложи само в случай, че спадне популярността на 4-инчовите устройства.

Джереми Хорвиц отрече слуховете, че новият iPad може да бъде анонсиран през март. Според него, Apple ще обнови iPad и iPad mini едва през октомври, връщайки по този начин годишния цикъл за подобряване на устройствата. Той е уверен, че 9,7-инчовия iPad ще претърпи сериозен редизайн и ще наподобява iPad mini – страничната рамка по краищата ще бъде намалена, като така дебелината и тегло ще станат по-малки. А iPad mini от второ поколение ще е оборудван с новия Retina дисплей с висока плътност на пикселите.

Благодарение на един от американските търговци, в мрежата беше потвърдено, че Apple ще пусне iPad 5 в нова конфигурация – със 128 GB вътрешна памет. В този случай не става ясно, дали на пазара ще бъде пусната 16 GB версия, или Apple ще пуснат четири различни версии на устройството.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари