Мобилният отдел на ASUS активно работи върху нов фирмен смартфон с най-съвременен хардуер и екран с честота на опресняване 120 Hz, подобно на Razer Phone.

Излезлият миналата година смартфон Razer Phone се радва на голяма популярност в САЩ и много производители се убедиха, че тези устройства имат място на пазара. Asus също е подготвил подобен смартфон под своя бранд и явно ще се опита да докаже пред света, че може да създава интересни телефони.

Днес изтече вътрешна информация, според която Asus не само че работи върху свой геймърски смартфон, но и че мобилното устройство е вече готово и ще бъде официално представено по време на голямото изложение MWC 2018, което ще се състои в Барселона от 26 февруари до 1 март тази година. Очаква се новото устройство да бъде част от фамилията ZenFone 5.

Очаква се, че този смартфон ще има безрамков дисплей със съотношение на страните 18:9, резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) и честота на опресняване 120 Hz. Предполага се, че устройството ще стъпи на процесора Qualcomm Snapdragon 845 с тактова честота 2,8 GHz с графичен ускорител Adreno 630 и ще бъде оборудвано с 6 или 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, както и че ще има удобен метален корпус.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
blackmirrorКольо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кольо
Кольо

Мисля, че все още не го е създал. Т.е. действието в заглавието на новината не е завършило. Ако беше готово, то щеше да е представено, имаше достатъчно събития в близък период от време, на които представянето да се случи и вече да се намира в магазините. Анонса е поредният хартиен. Не че месец и половина, или два имат кой знае какво значение, все пак след толкова време може и заглавието да стане вярно.

blackmirror
blackmirror

що трийте бе маймуни? поразтърсете за шарп мобилен телефон с изго дисплей, КОГА е пуснат и пак трийте коментари! смешки