ASUS ще представи Padfone 2 на 16 октомври

0
29

ASUS реши да не оставя място за предположения и спекулации по повод на своята планирана за 16 октомври пресконференция. Тайванската компания разкри предварително, че на събитието смята да представи смартфона Padfone 2, съобщи Mobile Burn.

Публикуван е и специален плакат, с който се промотира пресконференцията.

Анонсът на Padfone 2 ще се проведе на две места по света едновременно. Това са Милано и Тайпей. В разрез с традициите си ASUS дори си позволиха да покажат част от новото устройство, което се очаква с нетърпение на пазара.

Padfone 2, по подобие на своя предшественик, няма да бъде конвенционално устройство, а ще предложи уникални характеристики на потребителите. Налице ще има възможност за превръщането му в таблет или лаптоп с помощта на интересни докинг станции, които разширяват възможностите далеч над това, което сме свикнали да очакваме от стандартните смартфони.

Преди време Motorola също опита да пробие с нещо подобно чрез телефоните Atrix и Lapdock, но после заряза концепцията и реши да не влага повече средства в опити за налагането й. Любопитно ще бъде да видим докъде ще стигнат опитите на изобретателните тайванци от ASUS в тази насока.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари