Asus ще пусне геймърския смартфон ROG Phone 2 до края на есента

0
247

Компанията Asus възнамерява да представи новия геймърски смартфон ROG Phone от второ поколение през третото тримесечие на тази година. Уеб порталът 9to5google съобщи, че за по-добрите продажби на новото мобилно устройство в Китай, компанията е сключила споразумение с геймърската компания Tencent. Информацията бе потвърдена и от DigiTimes.

Asus представи своя първи геймърски смартфон ROG Phone през лятото на миналата година и информацията, че мобилният телефон  ROG Phone 2 ще бъде анонсиран в началото или края на есента на тази година, изглежда съвсем правдоподобна. Като се има предвид, че това мобилно устройство е специално проектирано и създадено за геймъри, партньорството с китайския гигант Tencent изглежда съвсем логично, понеже дъщерните компании на тази корпорация издават редица мобилни игри. Навярно редица геймъри биха се зарадвали, ако китайските разработчици представят нова качествена игра за мобилни устройства по случай излизането на ROG Phone 2, но това е малко вероятно. Може би на притежателите на новия геймърски смартфон ще бъдат дадени малки бонуси в някои игри.

Сегашният геймърски смартфон на компанията Asus изпъква на фона на другите подобни мобилни телефони със своя дизайн, наличието на малък вътрешен вентилатор и със специалните си аксесоари. Има голяма вероятност следващият модел да има същите особености. Навярно и цената ще остане същата – над $1000.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за