Bing Translator вече работи и под WP8

0
126

Ако вече сте се сдобили с нов смартфон, работещ с Windows Phone 8, ето едно приложение, което ще искате да имате, особено ако не се справяте много добре с чудите езици. Bing Translator, което е налично и за WP7, сега работи и с последната версия на платформата.

А какви са възможностите на приложението? Първо, и може би най-важно, то използва алгоритми за разпознаване на реч и превеждането ѝ в текст по Ваш избор (от поддържаните от приложението, разбира се). След изпълнението на тези стъпки, преводача може да „произнесе“ преведения текст с типичен за даденият език акцент. Нова добавка са и така наречените „лещи“, които дават бърз достъп до приложението при стартиране на камерата. Освен това, приложението може да сканира текст и да го превежда за секунди. А и идва безплатно.

Това са техническите характеристики на приложението, но ще е най-добре сами да пробвате възможностите му.Тук можете да откриете линк за сваляне, а отдолу има QR код и рекламно видео на продукта. От линка можете да свалите последната версия на приложението, която работи и на WP7, и на WP8.

QRCode

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари