BlackBerry зарадваха разработчиците си с червен Z10

0
27

BlackBerry Z10 отново върна RIM (които, както знаем, вече се наричат BlackBerry) в положителните заглавия на технологичната преса. Като израз на благодарност към неуморната работа на разработчиците на BlackBerry 10, от канадската компания им предоставиха телефона и то не в оригиналния черен, а в нов червен цвят.

Компанията е приготвила общо 12 000 телефона за своите разработчици. Като изключим цвета, в тях няма да има нищо ново. Както и при оригиналния Z10, така и тук присъстват спецификации като 4,2-инчов тъчскрийн, резолюция от 1280 х 768 пиксела, поддръжка на LTE и така нататък. Разработчиците ще получат своя телефон след период от 6 – 8 седмици.

Разбира се, за да се сдобие с такъв телефон, един разработчик за BlackBerry 10 трябва да отговаря на едно условие – да е участвал в поне едно от серията събития Porthaton, които компанията бе организирала по рано. В рамките на тези събития разработчиците имаха броени часове да качат максимален брой приложения за новата операционна система. Срещу това те можеха да получат пари и смартфон. Това означава, че, за да има шанс да получи червен Z10, разработчикът трябва да е качил приложение, което да е одобрено от BlackBerry, както и да заяви, че има желание да получи такъв телефон до 28 февруари.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари