fbpx
5.2 C
София

Blackberry представи PC-емулатор за Android-смартфона Priv

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Blackberry неотдавна започна продажбите на своя първи смартфон Blackberry, работещ под управлението на операционната система Android, характерен предимно с високата степен на информационна защита. Комуникаторът е интересен със своята физическа QWQERTY клавиатура и със своя мощен хардуер. Допълнителен интерес предизвикват приложенията за Blackberry Priv, които бяха публикувани в Интернет и могат да се инсталират на всеки смартфон със съвременна версия на ОС Android.

 

Сега създателите на този смартфон представиха емулатор на Blackberry Priv за персонални компютри. Софтуерът е предназначен предимно за програмисти, но и обикновените потребители могат да го изтеглят и оценят неговата работа.

Производителят подчертава, че емулаторът изцяло пресъздава интерфейса и работата на смартфона. За стартирането на емулатора е необходимо да се добави образа Android Virtual Device (AVD) Manager в средата за програмиране Android Studio SDK.

Смартфонът Blackberry не е много известен сред потребителите, понеже масово се купува от бизнеса и специалните служби. Характерна особеност на Blackberry е шифрирането на всички комуникации и много високото ниво на информационна защита. В САЩ смартфоните Blackberry използват CDMA технологията за мобилна връзка, която е много по-защитена от GSM.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини