Samsung и BlackBerry отдавна работят съвместно върху информационната безопасност на смартфоните Galaxy. Сега двете компании обявиха, че ще започнат да работят още по-плътно.

Доказателство за това е появата на SecuVOICE в Samsung Knox. Този пакет дава възможност на потребителите със смартфони на Samsung няколко нови възможности, свързани с по-безопасната работа на устройството.

Системата за безопасност, разработена от BlackBerry, включена в Samsung Knox се нарича SecuSUITE. Това е група функции, която получиха притежателите на Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 и Galaxy Note 8, както и на таблета Tab S2 и Tab S3. В SecuVOICE потребителите имат достъп до защитени телефонни разговори. А функцията BlackBerry UEM (Unified Endpoint Management) дава пълен контрол върху разширенията за различните приложения.

SecuVOICE е система за безопасност, използвана от Федералната администрация на Германия за защита на своите телефонни разговори. Тази система от няколко години доказва надеждността си. По всичко личи, че Samsung е направил правилния избор за своята платформа по безопасност Knox. Всички нови функции ще станат част от SecuSUITE и ще са на разположение на всички притежатели на изброените по-горе телефони.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари