BlackBerry Hamburg се очертава като апарат от среден клас

1
2

През април шефът на BlackBerry Джон Чен обяви, че компанията подготвя два нови модела с Android и сега в известен бенчмарк сайт се пояни единият от тях, което ни дава възможност да хвърлим едно око на техническите параметри на устройството.

Смартфонът, за който се предполага, че носи кодовото име BlackBerry Hamburg, се появи на GFXBench и той се очертава като апарат от среден клас с 5.2-инчов 1080р екран, осемядрен процесор Snapdragon 615 на 1.5GHz, 3GB RAM памет, 16GB място за съхранение, 12MP задна камера и 7MP (или може би 8MP) предна камера.

Операционната система е посочена като Android Marshmallow, а не като Android N, но това може и да се промени, ако BlackBerry реши да я ъпдейтне.

Малкото налична досега информация ни навежда на мисълта, че BlackBerry Hamburg може и да не се появи скоро. Освен това, тези параметри определено са стъпка назад спрямо предишния BlackBerry Priv, но Джон Чен вече намекна, е този модел е бил грешка, тъй като е прекалено скъп за повечето потребители. Очакваната цена на BlackBerry Hamburg е под 500 долара.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
bure_s_barut Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bure_s_barut
bure_s_barut

Lenovo Vibe Shot е два пъти по-евтин, а е с доста по-добри параметри откъдето и да го погледнеш.