BlackBerry Messenger вече поддържа и гласови разговори

0
29

BlackBerry Messenger винаги е била една от най-популярните услуги в смартфоните BlackBerry, тъй като позволява на собствениците на такива телефони да си пращат безплатни текстови съобщения. Сега Research in Motion направиха услугата още по-добра, добавяйки й поддръжка на гласови разговори.

Единственото условие за провеждане на разговори е и двамата потребители да са свързали телефона си към Wi-Fi мрежа. Иначе, не би трябвало да има значение в коя точка на света се намират. От RIM твърдят, че разговорите ще бъдат напълно безплатни.

Добавянето на BlackBerry Voice към Messenger позволява на потребителите да превключват от писане на съобщения към провеждане на разговори, когато си поискат. Новата опция има визуален индикатор, който показва на потребителите кога могат да наберат номер.

В момента BlackBerry Voice е още в бета версия и се предлага в комплект с BBM 7. Всички потребители на BlackBerry могат да си изтеглят ъпдейта от BlackBerry Beta Zone, като услугата работи само на телефони с BlackBerry 6 OS нагоре. Тези с BlackBerry 5 OS ще я получат по-късно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари