BlackBerry Z10 пристига утре във Великобритания?

0
29

Както знаем поне от няколко месеца, Research in Motion ще представят новата си мобилна операционна система BlackBerry 10 утре. Сега получихме сведения, че в някои страни първият телефон, който поддържа платформата, може да бъде пуснат на пазара в същия ден. Изтекли в Мрежата документи посочват, че наричаният в пресата BlackBerry Z10 ще се появи на британския пазар още утре.

Според западните медии, информацията е била публикувана в интернет от служител на мобилния оператор Vodafone UK. В документа е било посочено, че телекомът ще започне продажбите на новия смартфон в пет часа следобед тази сряда. В допълнение, в информацията се твърди, че Vodafone първоначално ще продават само черния модел Z10. Белият ще бъде пуснат в магазините им в средата на февруари.

Дали това е така, ще разберем още утре. По време на пресконференцията ни ще получат и отговор всичките ни въпроси относно BlackBerry 10 и първите телефони, които ще работят с нея. За Z10 знаем, че ще има тъчскрийн вместо запазената марка на RIM – QWERTY клавиатурата – гръб покрит с грапава пластмаса и вътрешни компоненти като процесор на TI, 2GB RAM, USB порт, слот за microSD карта и така нататък. Всичко това остава в сферата на слуховете, поне до утре.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари