Blackview анонсира своя нов издръжлив флагмански смартфон BV9200 с 6,6-инов дисплей и камери Arcsoft

0
1543

Blackview е процъфтяващ технологичен бранд, специализиран в производството на издръжливи смартфони, които са подходящи за един по-суров начин на живот и са способни да оцеляват и в най-тежките и предизвикателни среди. Всички продукти на Blackview са фокусирани върху качеството и доброто преживяване, покриват всички стандарти на издръжливите смартфони и преминават през строги процеси на тестване. С натрупания с течение на времето опит Blackview успява да постигне перфектната синергия от функционално удовлетворяване на потребителите и най-иновативните постижения в сферата на здравите и издръжливи смартфони, което много добре се демонстрира от най-новия модел Blackview BV9200.

Основните технически характеристики на смартфона Blackview BV9200

Наскоро Blackview официално обяви, че издръжливият смартфон от ново поколение BV9200 съвсем скоро ще излезе на пазара.

Blackview BV9200 е част от изключително удачната поредица от мобилни устройства след излизането на актуализацията Doke 3.1. Blackview BV9200 е специално проектиран да преоткрие издръжливия телефон с 5 големи нововъведения включително за забавление, дълга автономна работа, ефективност, индивидуалност и практичност.

5-те големи подобрения в издръжливия смартфон Blackview BV9200

Номер 1: Подобрение при забавленията: 6,6-инчов дисплей, звук Harman AudioEFX и ArcSoft камера

6,6-инов дисплей с 2,4К резолюция и 120 Hz кадрова честота

Blackview BV9200 е оборудван с висококачествен голям 6,6-инчов дисплей с честота на опресняване 120 Hz и много висока 2,4К разделителна способност, който осигурява изображение с голяма детайлност. Дизайнът е значително подобрен в сравнение с предишните модели на компанията и сега телефонът тежи 310 грама и е тънък едва 13,66 мм, които е много добре за един издръжлив смартфон. Предлагат се модели с черен, оранжев и зелен цвят на корпуса. Дисплеят на Blackview BV9200 има сертификат на TÜV Rheinland Low Blue Light, което означава, че силно е намалена силата на вредния за очите много син цвят, без при това да се прави компромис с качеството на изображението. Дисплеят е защитен със закаленото стъкло CORNING® GORILLA® GLASS 5, което изпълнява ролята на протектор и защитава екрана от надраскване, както и от падане от височина 1,2 метра.

Звук на Harman AudioEFX: Harman AudioEFX и два говорителя smart-PA BOX

Blackview BV9200 е първият издръжлив смартфон на компанията, в който се използва Harman AudioEFX аудио, което е значителна стъпка напред в звуковите системи на този вид мобилни телефони. Тази съвместна работа показва стремежа на Blackview да е с потребителите във всички радостни моменти. Когато слушате музика, гледате филми или провеждате телефонни разговори смартфонът подобрява качеството на звука с помощта на интелигентни аудио режими. Когато се използва интелигентен режим се променят и подобряват редица параметри на звука: филмовият режим осигурява много жив стерео звук, режимът на игра прави по-реалистични нейните звукови ефекти, а гласовият режим елиминира страничните шумове. Друг характерен момент на аудио възможностите на новия смартфон са двата говорителя smart-PA BOX, осигуряващи невероятно високо качество на аудиото дори и при максимална сила на звука.

ArcSoft камери: 16 МР предна камера и 50 МР плюс 8 МР основна камера 

Що се отнася до камерата Blackview BV9200 демонстрира всички пробиви, осъществени в тази област и постига с 30% по-висока точност на цветовете. BV9200 има двойна основна камера с резолюция на основния оптичен сензор 50 МР (Samsung® JN1) който предлага страхотна прецизност на цветовете на изображението, независимо дали снимате пейзажи, хора и други обекти. Той е допълнен с 8 МР фотосензор с ултраширокоъгълна 120° оптика с поддръжката и на макро режим. В резултат от това можете да правите страхотни 120° кадри, както и невероятни макро изображения. Разделителната способност на предната камера е 16 МР, която прави много реалистични автопортрети с висока точност на цвета на кожата независимо от възрастта, пола и расата.

Blackview BV9200 поддържа технологията Arcsoft, която повишава производителността на целия фотографски процес с 15%, като по този начин по всяко време можете да уловите най-вълнуващите моменти. Благодарение на Arcsoft технологията, BV9200 издига фото режимите до трето поколение с HDR Mode 3.0, Beauty Mode 3.0, Portrait Mode 3.0 и Panorama Mode 3.0. Режимът HDR Mode 3.0 могат да се правят реалистични снимки в ситуации с много висок контраст. Beauty Mode 3 автоматично настройва режимите за заснемане на автопортрети, за да се получи визуално приятна фотография. Portrait Mode 3.0 дава възможност за правене на снимки с ефект на боке – със замъглен заден фон. Panorama Mode 3.0 дава възможност за правене на снимки с уголемено зрително поле, които най-често наричаме панорамни снимки. Освен това Blackview BV9200 поддържа и други допълнителни великолепни режима на камерата – супер нощен режим, видеозапис с 2К резолюция и скорост 30 кадъра в секунда, както и подводен режим.

Номер 2: Увеличена автономна работа: мощна 5000 mAh батерия с 66 W бързо зареждане, 30 W безжично зареждане и 5 W реверсивно зареждане

По-голямата рама на BV9200 е дала възможност за поставянето на по-мощна акумулаторна батерия с капацитет 5000 mAh, която осигурява до 500 часа работа в режим на готовност, 37,5 часа разговори, 19,5 часа слушане на музика, 12,5 часа сърфиране в уеб пространството и 8,5 часа игри. Поддържа се бързо жично зареждане с мощност 66 W, с което батерията се зарежда до 20% само за 5 минути. Нещо повече, Blackview BV9200 предлага и обновено безжично зареждане, което е с мощност 30 W и силно улеснява работата на потребителите. Освен това Blackview BV9200 осигурява и реверсивно зареждане с мощност 5 W, което е идеално за захранване и зареждане на вашите допълнителни аксесоари, особено когато сте на открито. А с помощта на кулометъра потребителите мога с голяма точност да следят какъв е зарядът на батерията и по всяко време да контролират нейното зареждане. Налични са разнообразни интелигентни защити срещу презареждане. Ако тази опция е включена, телефонът ще спре да се зарежда на ниво 80%, но има възможност за ръчното задаване на това ниво от 70% до 90%.

Номер 3: подобрение на ефективността: MediaTek Helio G96, 8 GB RAM с възможност за разширявано с още 6 GB, 256 GB вградена памет и до 1 TB външна памет

Blackview BV9200 се базира на системата върху чипа MediaTek Helio G96 с 8х процесорни ядра, висока енергийна ефективност, осигуряваща плавна, бърза и многозадачна работа. Смартфонът има 8 GB оперативна памет, която може да бъде разширена до 14 GB с помощта на функцията RAM Plus, като по този начини става възможно да се изпълняват повече задачи и процеси без забавяне и лагове. телефонът разполага с 256 GB флаш диск и слот за външна TF карта с капацитет до 1 TB, като по този начин се осигурява много голямо дисково пространство и се спестява неудобството от използването на облачно хранилище. Друга характерна особеност е новата система за охлаждане на чипа, която е с 15% по-добра от предишните охлаждания на компанията, намалява температурата на SoC с допълнителни 10 °C и по този начин телефонът остава винаги хладен.

Номер 4: новата фирмена среда Doke OS 3.1 базирана на Android 12

Blackview BV9200 е първото мобилно устройство, работещо под управлението на обновената фирмена сред Doke OS 3.1. Благодарение усилията на целия екип, потребителите могат да се насладят на оптимизирано работно пространство, което не е сложно и е много удобно. Специалистите са се фокусирали върху сериозното увеличаване на производителността и върху автономното управление на паметта за вземане на решение за прекратяването на някои процеси. Предлагат се специализираните приложения New Focus Mode App и New Health App. Първото приложение предлага пет режима –  режим без игра, режим на медитация, работен режим и режими за спорт и четене, като фокусът е поставен върху всеки един от режимите чрез ограничаване стартирането на някои процеси. Интересна е и функцията Health App, която се грижи за цифровото благополучие чрез запис и анализ на показателите за движение, спорт и здраве. А когато става дума за игри, Blackview BV9200 предлага няколко режима – за пестене на енергия, нормален режим и режим на повишена производителност. Има опция и за предварително зареждане, която увеличава с 10% средната скорост за стартиране на приложенията и спестява време.

Номер 5: подобрена издръжливост

Blackview BV9200 може да се похвали с военния сертификат MIL-STD-810H което означава, че може да бъде без притеснение да бъде изпускан от височина до 1,2 метра. Тази особеност е комбинирана с покритието на всички спецификации на IP68 и IP69K стандартите, а това означава, че издържа на потапяне във вода на дълбочина до 1,5 метра в продължение на до 30 минути, както и  че този мобилен телефон може да оцелее и при най-екстремни метеорологични условия и неблагоприятни среди. Освен че е изключително издръжлив и устойчив, смартфонът има много здрава рама от алуминиева сплав и удебелени гумени покрития в четирите ъгъла, които осигуряват по-добър захват и погасяване на вибрациите и ударите при изпускане. Обърнато е специално внимание на камерата, която също без проблеми издържа падане от височина 1,2 метра без опасност от повреда и счупване.

Други особености

Blackview BV9200 изцяло отговаря на изискванията за издръжлив смартфон, но е не по-малко изумителен в ежедневната практическа работа. Навигационната система от типа 4-в-1 гарантира вашата безопасност и в най-сложни условия, като съвсем точно определя местоположението на потребителя. Наличен е режим за работа с ръкавици, който предлага по-висока чувствително и възможност за работа дори и ако на ръцете на потребителя са поставени ръкавици. Поставен е многофункционален NFC модул, който е много удобен за безконтактно разплащане и прехвърляне на данни. Налични са и редица други изключително полени възможности като персонализирания бутон за бърз достъп до избрани от потребителя приложения, разпознаване на 10 точки на докосване от страна на сензорния дисплей, скенер за пръстови отпечатъци вграден в бутона за включване. Що се отнася до различните програмни инструменти, телефонът идва с редица професионални приложения, които са много полезни в ежедневната работа, включително Compass, HeightMeasure, Torch, SoundMeter и т.н.

Цена и наличности

Глобалната премиера на новия издръжлив смартфон Blackview BV9200 стартира на 9-ти януари тази година и ще продължи до 13-ти януари (Pacific Standard Time, PST) при цена едва 199 щатски долара с 50% отстъпка (оригиналната цена е 399,99 долара. Искатели да си го вземете? Кликнете ето тук.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари