Blackview кани всички на своята презентация: 24 февруари, MWC 2020

0
323

Blackview е компания, която не се страхува да рискува и въвежда много иновации в своята продукция. Като водещ китайски бранд за издръжливи смартфони компанията показа много добри продукти през изтеклите години. На предстоящото изложение MWC 2020 в Барселона, на 24 февруари 2020 година, Blackview ще представи смартфон с новата системата върху чипа MediaTek Dimensity 1000 5G, както и нов флагман. Засега компанията не разкрива повече подробности, но всички са заинтригувани. Само след около месец и половина ще можем да видим първия в света издръжлив 5G мобилен телефон, как и още едно мистериозно устройство.

Но все пак можем да се запознаем с някои от новите продукти на Blackview, които компанията вече представи.

Blackview BV6900

BV6900 е наследникът на BV6800 Pro, който бе представен още през 2018 година. Новият издръжлив смартфон е значително подобрена версия на предишния, което се забелязва веднага.

Blackview BV6300 Pro

Издръжливият смартфон Blackview BV6300 Pro е характерен със своя тънък корпус и много добър дизайн. За разлика от другите издръжливи мобилни телефони, Blackview BV6300 Pro е лек и удобен за носене в джоба. Смартфонът е един чудесен избор за всички, които искат издръжливост плюс малко тегло и отличен дизайн.

Blackview A80

Смартфонът A80 е от базово ниво, но предлага четворна камера. А според Blackview, цената на този мобилен телефон ще се хареса на потребителите.

И още, някои от по-старите смартфони на Blackview също ще вземат участие в изложението, включително най-новите BV9900, A80 Pro и BV9800 Pro, характерни с камерата си FLIR Lepton и Sony с резолюция 48MP. Нещо повече, Blackview разполага със собствена изложбена площ, специално предназначена за показване възможностите на инфрачервената камера за нощни снимки.

Презентацията на Blackview ще бъде интересна и не е за изпускане. Ако имате възможност, на 24 февруари тази година посетете щанда №7A1 на Blackview по време на MWC 2020 в Барселона.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари