Blackview получи престижната награда Red Dot и започна продажбите на издръжливия смартфон BV9900 Pro

2
1596

За Blackview иновациите и удоволствието на потребителите са основните приоритети. Днес компанията споделя постигнатите резултати от следването на тези ключови инициативи.

Първо, смартфонът Blackview Z350 е обявен за победител в престижната надпревара Red Dot Award 2020 в категорията Product Design. В надпреварата участваха над 6000 компании от 60 държави и получената награда илюстрира ангажимента на компанията в разработването на качествени продукти и нейното фокусиране върху цялостното преживяване на крайния потребител. За компанията е чест да спечели тази награда и тя благодари на своите клиенти за непрекъснатата подкрепа и положителната обратна връзка.

Второ, Blackview с удоволствие съобщава за новия член на семейството здрави смартфони с възможност за заснемане на термични изображения – BV9900 Pro. BV9900 Pro е най-бързият в света издръжлив термичен смартфон. Той се базира на успеха на BV9800 Pro, излязъл през 2019 година, но има по-мощна SoC, подобрен дизайн, по-тънък корпус, по-висока производителност, функционалност и индивидуалност.

Основни технически характеристики на смартфона BV9900 Pro:

  • Термична камера на FLIR
  • Издръжлив дизайн и P68, IP69K и MIL-STD-810G сертификати
  • Процесор MediaTek Helio P90
  • Качествена камера на Sony с резолюция 48 МР
  • Специален режим, при който устройството функционира дори при температура -30 градуса по Целзий

BV9900 Pro вече се продава в AliExpress и в официалния сайт на Blackview. Цената на смартфона е $549,99. А сега компанията предлага промоция – в официалния магазин на Blackview от 27 до 31 март тази година смартфонът BV9900 Pro ще се предлага при намалена цена – $417,99. Доставките ще се осъществят до края на месец април.

Всички могат да опитата късмета си да получат един безплатен BV9900 Pro, ако се регистрират в специалната уеб страница в сайта на Blackview.

 


Компанията Blackview е основана през месец март 2014 година от предприемача Сю Минг (Xu Ming), който счита, че високите технологии не трябва да струват цяло състояние. Blackview е лидер на инициативата Rugged Outdoor Smartphone, в рамките на която се предлагат високо качество и стриктна проверка на всяка процедура – от проектирането на до производството. Всички продукти на Blackview отговарят на най-високите стандарти и преминават сложни процедури на тестване и се гарантира, че всеки потребител ще има страхотно изживяване.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари