Blackview празнува своята седма годишнина

0
277

Водещият китайски производител на издръжливи смартфони Blackview ще празнува седмата си годишнина от 9 март до 15 март тази година и ще благодари на своите клиенти за оказаната през тези години поддръжка.

По време на честването на 7-мата годишнина потребителите могат да очакват страхотни безплатни подаръци (5 ATM водоустойчиви смарт часовници, хубави смартфони, Bluetooth слушалки), с до 23% отстъпки при специални предложения за няколко качествени мобилни телефона. Ще има забавна томбола и дългоочакваното представяне на BV990, който се предлага от Blackview с 14% отстъпка. Това е уникална възможност за всички, които си търсят хубав и издръжлив смартфон, както и за тези, които просто искат да опитат късмета си.

През последните 7 години Blackview се фокусира върху създаването на здрави мобилни устройства, които могат да издържа потопени във вода на дълбочина до 1,5 метра в продължение на 30 минути. Тези телефони помогнаха на много хора в работата и ежедневния живот и издържат дори най-сложните и екстремни атмосферни условия.

„През последните 7 години Blackview измина дълъг път, непрекъснато усъвършенствайки своите продукти и разкри своя пазарна ниша. Изминалата година бе феноменална за нас и се надявам, че 2020-та ще бъде още по-добра, като съм благодарен, че успях да помогна за създаването на тези издръжливи и здрави мобилни устройства. Разбира се, това нямаше как да стане без поддръжката от страна на нашите клиенти и затова искам да споделя радостта си с тях. Нашата 7-ма годишнина е повод да им благодарим, че имаха доверие в нас през тези години. Приветствам и новите участници, които се присъединяват към нашия празник“ – каза главният изпълнителен директор и основател на Blackview Дейвид Шу.

А сега просто се присъединете към честването на 7-годишнината на Blackview и е насладете на празника.

Blackview съвсем скоро ще представи на пазара първия издръжлив смартфон с поддръжката на 5G мобилните мрежи. А какъв е според вас идеалния 5G смартфон? Отделете няколко минути, за да попълните малката анкета и вероятно, да спечелите желан подарък. Едновременно с това ще бъдете един от участниците, допринесъл за подобряване дизайна на този издръжлив 5G смартфон.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари