Blackview представи новата дългоочаквана версия на класическия BV9600 Pro с изключително достъпна цена

0
607

Притежаването на смартфон е на практика необходимост в наши дни. Но за хората, които работят в по-интензивна среда, като например строителството, най-популярните смартфони не са много подходящи. Техните мобилни телефони трябва да работят при проливен дъжд, силно запрашени места или други неблагоприятни условия. Ако искате да бъдете първият, който да разбере възможностите на този висококачествен о достъпен смартфон, кликнете тук, за да научите повече за BV9600.

Днешните модерни и издръжливи телефони покриват военните спецификации за оцеляване в екстремни ситуации. А в днешно време производителите на издръжливи смартфони са постигнали значителни подобрения както при работата на открито, така и в тяхната естетика. Издръжливите телефони стават все по-популярни сред потребителите.

Водещият световен производител на издръжливи смартфони Blackview, представи миналата година здравия модел BV9600 Pro, който се оказа бестселър и стана изключително популярен сред работещите на открито и на различните ентусиасти. От този модел бяха продадени над 300 000 броя.

Днес Blackview заяви, че съвсем скоро ще представи новия хит BV9600, който получава повечето от характеристиките на BV9600 Pro, но се предлага при много по-достъпна цена. Външният вид е същият като на BV9600 Pro. Дали това няма да бъде следващия пазарен хит? Нека да видим:

Новият BV9600 се базира на системата върху чипа MediaTek 6771 (P70) с осем процесорни ядра и осигурява още по-добри преживявания на потребителите. Чипът осигурява по-дълга автономна работа, бързи и плавни игри и висока производителност при изключително неблагоприятни външни условия.

Телефонът покрива спецификациите на стандартите IP68, IP69K и MIL-STD-810G, което означава, че той е водоустойчив, издържа на много прашна среда и на вибрации.

Какво е новото в BV9600? В този смартфон се използват алгоритми с елементи на изкуствен интелект за правене на ясни и качествени снимки при слаба осветеност на сцената. Тази нова функция ще бъде едно вълнуващо допълнение за използване навън, понеже ще осигури висока детайлност на снимките при сложни условия за снимане. Осветеността и цветовете се балансират в различни слоеве, като по този начин фокусирането е по-добро.

Използва се най-новата версия на ОС Android – Android 9 Pie, която използва силата на изкуствения интелект, за да даде повече възможности на смартфона. Той е по-интелигентен, по-бърз и се адаптира към потребителя според начина на използване на устройството. По този начин, с течение на времето телефонът става по-бърз и по-добър.

BV9600 е оборудван с емблематичен FullView дисплей със съотношение на страните 19:9, съвсем тесни рамки и AMOLED матрица. Екранът предлага по-добри визуални ефекти е много подходящ за гледане на клипове и за игри.

Един от проблемите за хората, работещи на открито е батерията, понеже обикновено в такива условия няма къде да бъде заредена. Това вече не е проблем, понеже новият BV9600 разполага с 5580 mAh акумулаторна батерия, осигуряваща 600 часа работа в режим на готовност.

Налични са 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Именно затова цената на BV9600 е по-ниска. Но постоянната памет може да се увеличи с MicroSD карта памет с капацитет до 128 GB. Това е един много подходящ смартфон за феновете на издръжливи телефони, които търсят евтин модел, който не прави компромис с качеството.

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за