Blackview ще разтърси MWC 2019 със своите здрави смартфони с нов дизайн и 5G

1
441

Събитието MWC 2019 ще стартира в Барселона на 25-ти февруари и ще продължи до 28-ми. Тази година, по време на голямото изложение за мобилна електроника Blackview ще представи четири нови завладяващи смартфона.

На първо място, за разлика от другите телефони, Blackview BV9800 и BV9800 Pro са много здрави и нечупливи. Показаните неотдавна рендери демонстрират телефон с тройна основна камера, в която се използва модула Sony IMX586 48MP Triple Camera, както и Night Mode камера. Тези устройства прокарват пътя на едни по-нови издръжливи смартфони. Но може би най-интересното е, че разполагат с възможност за термично изобразяване.

Blackview допълва, че новият смартфон BV9700 Pro с тройна защита от неблагоприятните външни условия е много добър от гледна точка на производителността и външния вид. Той не само има термична камера, но може да показва атмосферното налягане и да измерва сърдечния ритъм чрез специален хардуерен сензор. И още, това е първият смартфон на Blackview с поддръжката на 5G мобилните мрежи.

Max 1 е първият мобилен телефон на Blackview, който има вграден 1080р лазерен проектор. Той предлага качество от нивото на домашното кино и може да показва филмите навсякъде и по всяко време. Съвсем скоро очакваме новини и за друга популярна серия на смартфоните, известна със своите мощни акумулаторни батерии.

Смартфоните на Blackview от серия А са много популярни със своите градиентни преливащи цветове, които се появиха в първия бюджетен смартфон Blackview A60 с V-Notch прорез в екрана, работещ под управлението на операционната система Android 9 Pie (Go Edition).

През годините на развитие Blackview си създаде много добра репутация сред потребителите, като предлагаше и предлага първокласни издръжливи смартфони в световен мащаб. Новите телефони ще бъдат изложени в павилион 7K20, където посетителите могат да разгледат всички модели на Blackview.

С нетърпение очакваме да излезе по-подробна информация за новите модели, като можете да посещавате официалния уеб сайт на компаниятам за да разберете всички подробности. Освен това, Blackview стартира специална промоция с много приятни за потребителите отстъпки. Blackview Max 1 например, се предлага с 43% намаление.

 


Платено съобщение

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Vale Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Vale
Vale

Бихте ли споделили някакво инфо за „разтърсването“ за което говорите, моля