Blackview BV5500: най-модерният и здрав смартфон

4
1745

Като най-бързо развиващият се през 2018 година бранд за защитени смартфони, Blackview е добре познат със своите телефони от водещата серия „BV“, като най-новото допълнение към нея е BV5500. Телефонът ще се опита да спечели сърцата на потребителите със своя елегантен дизайн и естетична структура на корпуса. Това е глътка чист въздух в претъпкания пазар на смартфони и чудесно начало, ако сте нов за Android платформата. Но най-интересният момент при този смартфон ще е цената.

Разликите от другите смартфони започват още с външния вид. Подобно на уникалния дизайн на смартфона Black Shark на Xiaomi, новият Blackview BV5500 предлага здравина и собствен, уникален дизайн с тънка ергономична рамка, с която захващането и задържането на телефона е много удобно.

Blackview BV5500 е оборудван с 5,5-инчов дисплей със съотношение на страните 18:9, защитен със закаленото стъкло Corning Gorilla 3. Дизайнът и размерът са подходящи както за мъже, така и за жени, а не само за работещите на открито. Заоблените ръбове на извитите алуминиеви рамки подобряват общото впечатление.

Ето какво знаем за Blackview BV5500 към днешен ден. Защити от неблагоприятните външни условия: IP68, IP69K и MIL-STD-810G сертификати. Двойна основна камера на Sony с резолюция 13 МР, 4400 mAh батерия, и операционна система Android 8.1. Считаме, че Blackview BV5500 ще бъда най-евтиният защитен смартфон в света от този клас, в който е обърнато особено внимание към детайлите и дизайна.

Както винаги, Blackview продължава тенденцията да предлага най-разнообразни продукти, които се харесват на много хора. Официалният уебсайт на компанията е http://blackview.hk/. Засега BV5500 не е представен официално и трябва да изчакаме малко, за да разберем повече подробности.

 


Платено съобщение

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
СимеонOceanic815кламеГошо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Гошо
Гошо

Не ви ли омръзна да рекламирате всички китайски боклуци дето излизат на пазара. Плащат ли ви или кво.

Симеон
Симеон

Като са по-добри и по-евтини много ясно ,че ще има статии.Я виж акциите на апъл и самсунг

кламе
кламе

Това надписче: „Платено съобщение“, което сте го изтипосали най-отдолу, трябваше да бъде в заглавието!

Oceanic815
Oceanic815

Е, поне слага надписче нали? Колегата му Светлин Желев и това не прави, да не говорим, че темите които рекламира 90% не са съвместими с информационните технологии.