Blackview BV9100 ще предложи на пазара смартфон с най-мощната батерия

0
250

Телефонът ми отново е на 20%„.
Трябва да спрете някои приложения и да деинсталирате всичко, което изразходва твърде много енергия. Познато ли ви е? Всъщност, това не помага, а само увеличава безпокойството ви. Не се срамувайте да си признаете това – 90% от нас са правили подобни глупави неща.

Когато телефонът в крайна сметка угасне, след това 90% от нас може да претърпят и по-страшни неща. Можете да се скарате с половинката си, заради текстовете без отговор, можете дори да загубите работата си, ако пропуснете обажданията на шефа и на клиентите, може да се изгубите в непозната местност и т.н.

Днес, когато сме станали по-зависими от телефоните си, ние просто имаме голяма нужда от смартфон с мощна батерия. Но за съжаление, този момент се пренебрегва от редица производители на смартфони. През изтеклите години мобилните телефони ставаха все по-тънки, но капацитетът на акумулаторната батерия не се увеличи съществено.

Но това бурно време е вече към края си. Blackview възнамерява съвсем скоро да представи на пазара своя нов телефон с най-дълга автономна работа в света. Това е смартфонът BV9100 за който засега малко неща са известни. Ето малко информацията от Blackview, която не трябва да пропускаме.

Първо

Не е необходимо да зареждате този смартфон всеки ден – достатъчно е едно зареждане на три дни.

Зареждането на телефона постепенно стана неотменна част от нашия ден. Това започва от минутата, в която се събуждаме сутрин. Някои хора дори започнаха да задават две аларми – едната за събуждане, а другата – 5 минути след това, за да не забравят да включат зарядното. Това е направо ужасно.

Няма ли да е чудесно, ако имате смартфон, който трябва да се зарежда веднъж на три дни? Именно това е обещанието на Blackview.

Второ

Вече не е необходимо да сте консервативен в използването на смартфон. Използвайте го много.

Когато сме навън, обикновено се ограничаваме в използването на телефона, понеже се страхуваме да не свърши батерията. Това наистина разваля удоволствието. BV9100 може да бъде използван свободно. Без притеснения гледайте клипове, разглеждайте социалните мрежи и използвайте навигацията, без да мислите, че се налага да зареждате батерията.

Към настоящия момент няма повече подробности за новото мобилно устройство, но ако искате да разберете повече, кликнете тук.

 


Платено съобщения

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за