Blackview BV9700 Pro може да следи сърдечния ви ритъм и качеството на въздуха

0
478
Blackview BV9700 Pro

Смартфонът Blackview BV9700 Pro е известен с това, че може да измери сърдечния ви ритъм само като поставите пръста си върху него. Сега телефонът се предлага при специална цена.

Последно време наблюдаваме висока температура и висока влажност и излизането навън изглежда като влизане в сауна. Известно е, че по-дългото излагане на висока температура може да предизвика сърдечносъдови заболявания. Как хората с подобни заболявания да се справят с горещото време?

На първо място са внимателното наблюдение и превенцията. Използвате медицински пулсомер? Наистина ли мъкнете със себе си подобно тромаво и тежко устройство? Или може би имате Apple Watch? това е малко и модно устройство, което също измерва сърдечния ритъм с голяма точност. Но дали ще искате да изхарчите толкова много пари?

Сега ви предлагаме специална оферта за закупуването на смартфона BV9700 Pro. Можете да го вземете само за $298,99. Предложението е валидно за ограничено време.

Има и друг начин за измерване на сърдечния ритъм – с помощта на смартфона BV9700 Pro, създаден от Blackview, водещ производител на издръжливи телефони. Този телефон разполага със собствен пулсомер, който може да измери сърдечния ви ритъм след като поставите пръста си върху екрана на устройството. Това е толкова лесно и много удобно, понеже смартфонът се използва ежедневно и се носи непрекъснато.

Данните за сърдечния ритъм са с голяма точност – много по-висока от редицата приложения за тази цел. Телефонът има и вграден крачкомер, с който можете да следите какво разстояние изминавате всеки ден.

BV9700 Pro предлага много повече от изброеното досега. Смартфонът може да измерва качеството на въздуха в помещенията, температурата на околната среда и влажността. Качеството на въздуха се проверява на всеки 4 секунди и ако той е нездравословен, устройството показва специално съобщение. BV9700 Pro ви информира и за нивото на летливите органични съединения (ЛОС) в работната среда. Тази функция е особено полезна за хората, които работят с разтворители, с бои или на места, където се произвежда пластмаса.

За много хора BV9700 Pro е по-скоро здравен съветник, отколкото просто здрав телефон. А и като издръжлив телефон той е много добър. Устройството покрива спецификациите на стандартите MIL-STD-810G, IP68 и IP69K, което означава, че е водоустойчив, прахоустойчив и издържа на силни вибрации. Телефонът издържа във вода, в прашна и песъчлива среда, на силен дъжд, на вибрации и на екстремални промени на температурата. Той разполага с мощна акумулаторна батерия и дисплей, защитен със закалено стъкло, с които устоява на неблагоприятните външни условия.

И още, BV9700 Pro има инфрачервена камера, базирана на сензора Sony STARVIS IMX291 и може да прави ясни снимки дори в пълна тъмнина. Нощните сцени наистина се получават много добре.

BV9700 Pro се базира на 8-ядрената SoC Helio P70 и работи под управлението на операционната система Android 9.0 Pie. Новата версия на Android осигурява 13% по-висока производителност от предишната. В сравнение с предишния модел P70 намалява консумацията с 30%, подобрява охлаждането с 20% и осигурява 7% по-дълга автономна работа. Ефективността на работа на алгоритмите с елементи на изкуствен интелект е с от 10% до 30% по-висока в сравнение с предишния P60.


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за