Blackview MAX 1: смартфонът с флагмански параметри и вграден проектор

2
700

Когато стане дума за проектори, най-често си представяме стационарни модели. Независимо дали се използват в студентски аудитории или в конферентните зали, там винаги са поставени именно големи и тромави стационарни проектори.

За да промени тази ситуация, известният производител на смартфона Blackview представи своето ново мобилно устройство: смартфон с вграден проектор. Това е не само висококачествен смартфон, но и многофункционален интелигентен лазерен проектор. Това е смартфон, който като всеки друг лесно може да се вземе със себе си и да се използва вкъщи или по време на пътувания. Когато носите смартфона с лазерен проектор на Blackview, винаги разполагате със собствен киносалон.

Ако сте си вкъщи, смартфонът за броени секунди ще осигури гледането на филми на голям екран. Но дори и да пътувате, не е необходимо инсталирането на каквото и да било допълнително – просто насочвате и гледате.

Въпреки че яркостта на проектора не е толкова висока, като при стандартните домашни проектори, смартфонът Blackview MAX 1 използва MEMS технологията, която може да направи всеки детайл ясен и ярък. Когато се използва в в затъмнени помещения, неговите възможности са сравними със съвременен 4К телевизор.

Вграденият проектор разполага с функция за трапецовидна корекция на изображението и дори да бъде насочен към наклонена плоскост, картината остава правилна.

Използва се технология за автоматично фокусиране, която само за 1 секунда осигурява най-висока детайлност. От разстояние 2 метра е възможно да се прожектира максимум 70-инчово изображение, а от разстояние 3 метра – 200 инчово.

Blackview MAX 1 е оборудван с 6-инчов дисплей AMOLED дисплей на Samsung с резолюция 2160х1080 пиксела и съотношение на страните 18:9. Налични са 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.

В комплекта към смартфона на Blackview са поставени стоманен статив и мини субуфер, излъчващ на 360° в околното пространство.

Капацитетът на използваната акумулаторна батерия е достатъчен за 5 часа в режим на проектор или 150 часа в режим на възпроизвеждане на музика.

Мобилното устройство работи под управлението на операционната система Android 8.1, достъпни са всички приложения от магазина Google Play Store, без каквито и да било ограничения. С лекота можете да изберете, кои филми да гледате.

Blackview MAX 1 се базира на системата върху чипа Helio P23 с осем A53 ядра с тактова честота 2,5 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-G71 770 MHz. Устройството осигурява реалистичен геймплей и безпроблемна работа.

За най-бързите, компанията прави отстъпка от 43% за първите 1000 смартфона.

Ако сте се заинтересували от рози интересен смартфон, оставете своя адрес на електронната поща в сайта на Blackview. Предварителните продажби стартират на 1 март, но колкото по-бързо се регистрирате, толкова по-добра цена можете да получите.

 


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
EfixГруйо Груев Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Груйо Груев
Груйо Груев

Смешна платена статия. MediaTek процесорите са всичко друго, но не и флагмански.

Efix
Efix

„Ако сте се заинтересували от рози интересен смартфон“ … аз лично харесвам повече лотоси 🙂