Bloomberg: главното подобрение във всички нови iPhone ще бъде камерата

5
634

Според Bloomberg, всички нови модели iPhone, които Apple ще предложи на пазара тази година, ще имат по един допълнителен фотосензор. Това означава, че наследниците на iPhone XS и XS Max ще имат тройни камери, а наследникът на iPhone XR би трябвало да има двойна камера.

Добавеният допълнителен оптичен модул в топ-моделите ще има ултра широкоъгълна оптика, аналогична на тази, използвана във флагманските Android устройства. Apple възнамерява да добави в новите си смартфони функция за автоматична корекция, която ще даде възможност на снимките да се завърнат хората и другите обекти, които случайно не са влезли в кадъра. По-евтините iPhone ще имат телефото оптика, осигуряваща оптичен зум без загуба на качеството.

Bloomberg допълва, че в новите смартфони на корпорацията от Купертино ще се използва енергийно ефективния процесор Apple A13 Bionic, който едновременно предлага както по-висока производителност, така и по-ниска консумация на енергия. Освен това, и трите нови модела iPhone ще имат реверсивно безжично зареждане, благодарение на което смарт часовникът Watch и слушалките AirPods ще могат да бъдат зареждани само като се доближат до задния панел на новите iPhone.

Функцията за обратно зареждане ще бъде добре дошла за следващия продукт на корпорацията. Пораждат се обаче съмнения, че в стила на Apple, смартфонът на практика ще може да зарежда само други айфони или Apple продукти. Във всеки случай, ако вашият Apple Watch или безжични слушалки спрат поради изтощена батерия, бихте могли да ги заредите чрез iPhone.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари