Box дава 50GB място безплатно за Android потребители

5
32

С последното си обновяване за Android, Box дава допълнителен бонус. От днес до 23-ти март 2012-та, всеки потребител на Box, който свали приложението за Android, ще получи 50GB безплатно доживот.

За тези, които не са запознати с възможностите, предлагани от Box, това е стандартна „облачна“ услуга за съхранение на файлове, но не популярната DropBox. Щом веднъж сте качили файлове, те са достъпни от всеки компютър, телефон или таблет. По принцип се предлага безплатна регистрация и се позволява качване на файлове до 1GB. Но файловете над 25Mb изискват месечнa таксa. При изтегляне на програмата, освен 50-те GB, този минимум се качва до 100 Mb.

Освен това, от Box са започнали томбола за 20 Samsung Galaxy Tab-a и година безплатно ползване на Box Enterprise. Разбира се, кампанията е насочена към бизнес клиентите, които биха оползотворили подходящо 20 Tab-a. Но пък със сигурност, ако не сте шеф на голяма компания, също бихте им измислили приложение. А за да участвате в конкурса трябва да напишете есе от 200 или по-малко думи, с които да убедите, че притежаването на 20 Tab-a и година безплатно ползване на Box Enterprise ще развие бизнеса Ви. Победителят ще бъде избран чрез гласуване, така че ще трябва доста да се постараете в убеждаването.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари