China Mobile обяви своята класация за най-добрите геймърски смартфони за 2019 година

4
1557

Победител в тази своеобразна класация е флагманският смартфон Huawei Mate 30 Pro, който е единственият, получил максималният брой от пет звезди. Второто място е за още един китайски мобилен телефон – Nubia Red Devil 3S. „Бронзът“ е за iPhone 11 Pro Max.

Китайският телекомуникационен гигант China Mobile, който е и най-големият мобилен оператор в света по брой абонаменти, обяви своята класация за най-добрите геймърски смартфони в света за тази година. Според този рейтинг, Huawei Mate 30 Pro е най-добрият смартфон в това отношение.

Второто място е за Nubia Red Devil 3S, а третото – за iPhone 11 Pro Max. Следват Oppo Reno Ace, Xiaomi Mi 9 Pro 5G, OnePlus 7T Pro, Vivo IQOO Pro, Black Shark 2 Pro и Asus ROG Phone 2. Всичките останали смартфони имат по четири пълни или непълни звезди според този рейтинг. Интересно е, че единственият представител на Samsung – смартфонът Galaxy Note 10+ 5G е на последно място в тази класация и има три звезди.

По време на тестването на геймърските смартфони е обърнато внимание на показатели като производителност, броят на кадри в секунда при игрите, плавността на изображенията, нивото на нагряване на мобилните устройства, скоростта на зареждане на приложенията и данните, времето на реакция, времето на автономна работа, качеството на снимките, на видеото и на звука.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари